Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Miška Felt Mouse. Oblikovanje: Joey Roth. Foto: Žurnal24 Stropna luč Crimean Pinecone Lamp. Oblikovanje: Pavel Eekra. Foto: Žurnal24 Stropna luč Crimean Pinecone Lamp. Oblikovanje: Pavel Eekra. Foto: Žurnal24 Naslanjač Oru. Oblikovanje: Ramon Esteve. Foto: Žurnal24 Komplet Twin One. Oblikovanje: DesignWright za Lékué. Foto: Žurnal24 Komplet Twin One. Oblikovanje: DesignWright za Lékué. Foto: Žurnal24 Nočna lučka LED Magnetic Night Light. Oblikovanje: Xinhua Ming. Foto: Žurnal24 Nočna lučka LED Magnetic Night Light. Oblikovanje: Xinhua Ming. Foto: Žurnal24 Nočna lučka LED Magnetic Night Light. Oblikovanje: Xinhua Ming. Foto: Žurnal24 Nočna lučka LED Magnetic Night Light. Oblikovanje: Xinhua Ming. Foto: Žurnal24 Miška Felt Mouse. Oblikovanje: Joey Roth. Foto: Žurnal24 Modelček za ledene kocke Perfect Geometric Ice Cubes. Oblikovanje: DesignWright Foto: Žurnal24 Modelček za ledene kocke Perfect Geometric Ice Cubes. Oblikovanje: DesignWright Foto: Žurnal24 Modelček za ledene kocke Perfect Geometric Ice Cubes. Oblikovanje: DesignWright Foto: Žurnal24 Preproga Pastizal Rug. Oblikovanje: Alexandra Kehayoglou. Foto: Žurnal24 Kolekcija luči Top Four. Oblikovanje: Alberto Basaglia in Natalia Rota Nodari. Foto: Žurnal24 Kolekcija luči Top Four. Oblikovanje: Alberto Basaglia in Natalia Rota Nodari. Foto: Žurnal24 Kolekcija luči Top Four. Oblikovanje: Alberto Basaglia in Natalia Rota Nodari. Foto: Žurnal24 "Klop" Siesta. Oblikovanje: Emanuele Magini za Campeggi. Foto: Žurnal24 "Klop" Siesta. Oblikovanje: Emanuele Magini za Campeggi. Foto: Žurnal24 Vaza Hoot Vase. Videno na www.nood.ca. Foto: Žurnal24 Vaza Hoot Vase. Videno na www.nood.ca.
Stropna luč, ki jo navdihujejo storži borovca, lučka v obliki podkve in oglata miška, kot je še niste videli. Poglejte deset zabavnih in/ali neobičajnih oblikovalskih dosežkov.
Oglej si celoten članek

Naj bo svetloba! Stropna luč Pinecone ne skriva, da si je obliko sposodila pri borovih storžih, nočna lučka LED Magnetic Night Light, ki je za zdaj še koncept, pri podkvah, kolekcija Top Four pa se zgleduje tudi po legokockah. Preproga Pastizal je sestavljena iz zaplat različnih oblik in zelenih odtenkov ter upraviči svoje ime – ne nazadnje 'pastizal' v španščini pomeni pašnik.

Med miškami in sovami
Siesta je križanec med klopjo in visečo mrežo, naslanjač Oru spomni na origami in vaza Hoot Vase je poklon sovam, ki jih imamo najbrž radi vsi. Zakaj bi bila miška vedno zaobljena in plastična, če je lahko tudi minimalistično oglata in "oblečena" v klobučevino, ledene kocke pa so lahko tudi šestkotniki, ki zmrzujejo v satovju podobnem modelčku. In še malenkost za zaljubljene v kuhinje dežel vzhodne Azije. V Twin One se srečata nožek in vilice – "speta" skupaj in obrnjena na glavo dobita vlogo jedilnih paličic. Ne spreglejte galerije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.