Magazin
38 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Miška Felt Mouse. Oblikovanje: Joey Roth.
1/22
Žurnal24 main
Stropna luč, ki jo navdihujejo storži borovca, lučka v obliki podkve in oglata miška, kot je še niste videli. Poglejte deset zabavnih in/ali neobičajnih oblikovalskih dosežkov.

Naj bo svetloba! Stropna luč Pinecone ne skriva, da si je obliko sposodila pri borovih storžih, nočna lučka LED Magnetic Night Light, ki je za zdaj še koncept, pri podkvah, kolekcija Top Four pa se zgleduje tudi po legokockah. Preproga Pastizal je sestavljena iz zaplat različnih oblik in zelenih odtenkov ter upraviči svoje ime – ne nazadnje 'pastizal' v španščini pomeni pašnik.

Med miškami in sovami
Siesta je križanec med klopjo in visečo mrežo, naslanjač Oru spomni na origami in vaza Hoot Vase je poklon sovam, ki jih imamo najbrž radi vsi. Zakaj bi bila miška vedno zaobljena in plastična, če je lahko tudi minimalistično oglata in "oblečena" v klobučevino, ledene kocke pa so lahko tudi šestkotniki, ki zmrzujejo v satovju podobnem modelčku. In še malenkost za zaljubljene v kuhinje dežel vzhodne Azije. V Twin One se srečata nožek in vilice – "speta" skupaj in obrnjena na glavo dobita vlogo jedilnih paličic. Ne spreglejte galerije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.