Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: videno na www.play.com Budilka Mr Bump. Videno na www.play.com. Foto: www.bedzine.com Stol Space Invader. Oblikovanje: Dorothy. Foto: www.alexandermunk.com Pregibljiva "podloga" Sasan Magic Carpet. Vidneno na Alexander Munk. Foto: www.alexandermunk.com Pregibljiva "podloga" Sasan Magic Carpet. Vidneno na Alexander Munk. Foto: www.alexandermunk.com Pregibljiva "podloga" Sasan Magic Carpet. Vidneno na Alexander Munk. Foto: www.alexandermunk.com Pregibljiva "podloga" Sasan Magic Carpet. Vidneno na Alexander Munk. Foto: www.jschatz.com Krmilnica za kolibrije Hummingbird Feeder. Oblikovanje: J Schatz. Foto: www.jschatz.com Krmilnica za kolibrije Hummingbird Feeder. Oblikovanje: J Schatz. Foto: www.babini.com Miza Goggle. Oblikovanje: Danny Venlet za Babini. Foto: www.babini.com Miza Goggle. Oblikovanje: Danny Venlet za Babini. Foto: www.babini.com Miza Goggle. Oblikovanje: Danny Venlet za Babini. Foto: www.zokuhome.com Pripomoček za izdelovanje sladoleda Quick Pop Maker. Oblikovanje: Zoku. Foto: www.zokuhome.com Pripomoček za izdelovanje sladoleda Quick Pop Maker. Oblikovanje: Zoku. Foto: www.zokuhome.com Pripomoček za izdelovanje sladoleda Quick Pop Maker. Oblikovanje: Zoku. Foto: www.zokuhome.com Pripomoček za izdelovanje sladoleda Quick Pop Maker. Oblikovanje: Zoku. Foto: www.zokuhome.com Pripomoček za izdelovanje sladoleda Quick Pop Maker. Oblikovanje: Zoku. Foto: www.yankodesign.com Modularna "polica" SAI. Oblikovanje: Jiyoung Seo. Foto: www.yankodesign.com Modularna "polica" SAI. Oblikovanje: Jiyoung Seo. Foto: www.yankodesign.com Modularna "polica" SAI. Oblikovanje: Jiyoung Seo. Foto: www.yankodesign.com Modularna "polica" SAI. Oblikovanje: Jiyoung Seo. Foto: www.yankodesign.com Stol EVA. Oblikovanje: h220430. Foto: www.yankodesign.com Stol EVA. Oblikovanje: h220430. Foto: www.yankodesign.com Stol EVA. Oblikovanje: h220430. Foto: www.yankodesign.com Stol EVA. Oblikovanje: h220430. Foto: www.yankodesign.com Vaza (gre za koncept, ki še nima imena). Oblikovanje: Kim Joonmin. Foto: www.yankodesign.com Stol Mixx. Oblikovanje: Matthias Demacker. Foto: www.yankodesign.com Stol Mixx. Oblikovanje: Matthias Demacker. Foto: www.yankodesign.com Stol Mixx. Oblikovanje: Matthias Demacker.
Ko stol dobi nožice prašička, ko je treba nahraniti kolibirja in čim hitreje pričarati doma narejene sladoledne lučke, takrat prihajajo na pomoč zabavne domislice oblikovalcev.
Oglej si celoten članek

Stolček EVA je narejen iz pregibnega materiala – da dobi obliko, ga je treba sešiti skupaj, njegove sprednje nožice pa spomnijo na pujskove. Še en stol, a v velikosti za odrasle, je Mixx, pri katerem lahko tri dele naslonjala menjate med seboj, noge pa ima v treh različicah. Ne Google, ampak Goggle se imenuje minimalistična in elegantna kolekcija delovnih miz in nizkih omaric/predalnikov. Modularno "polico" SAI odlikuje možnost poljubnega premikanja sestavnih delov, narejenih iz silikona, ki dobro zadržuje knjige in vse ostalo, kar postavljate na knjižno polico. Sasan Magic Carpet je "čarobna preproga" – pregibna mehka podloga za na tla lahko hitro postane prostor za posedanje ali poležavanje, koncept, ki je za zdaj brez imena, pa je vaza, ki na cvetje reagira s pordečenjem "ožilja".

Vrzite jo ob steno

Pasja vročina bo manj vroča s pripomočkom za izdelovanje sladolednih lučk. Quick Pop Maker je treba najprej dobro ohladiti (v zamrzovalniku naj bi bil kakšen dan), nato pa v manj kot desetih minutah zamrzne tri sladoledne lučke – in še dvakrat po tri, potem pa mora spet v zamrzovalnik. V deželah, kjer letajo kolibriji, bodo vrt lepšale krmilnice za kolibrije, v katere se natoči mešanica sladkorja in vode. Za konec pa še Mr Bump, popolna budilka za vse, ki sovražite budilke. Mr Bump neha buditi, ko prileti ob steno. Zgodilo se mu ne bo nič, saj je mehko obložen. Poglejte galerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.