Magazin
40 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Stol Space Invader. Oblikovanje: Dorothy.
1/28
www.bedzine.com
Ko stol dobi nožice prašička, ko je treba nahraniti kolibirja in čim hitreje pričarati doma narejene sladoledne lučke, takrat prihajajo na pomoč zabavne domislice oblikovalcev.

Stolček EVA je narejen iz pregibnega materiala – da dobi obliko, ga je treba sešiti skupaj, njegove sprednje nožice pa spomnijo na pujskove. Še en stol, a v velikosti za odrasle, je Mixx, pri katerem lahko tri dele naslonjala menjate med seboj, noge pa ima v treh različicah. Ne Google, ampak Goggle se imenuje minimalistična in elegantna kolekcija delovnih miz in nizkih omaric/predalnikov. Modularno "polico" SAI odlikuje možnost poljubnega premikanja sestavnih delov, narejenih iz silikona, ki dobro zadržuje knjige in vse ostalo, kar postavljate na knjižno polico. Sasan Magic Carpet je "čarobna preproga" – pregibna mehka podloga za na tla lahko hitro postane prostor za posedanje ali poležavanje, koncept, ki je za zdaj brez imena, pa je vaza, ki na cvetje reagira s pordečenjem "ožilja".

Vrzite jo ob steno

Pasja vročina bo manj vroča s pripomočkom za izdelovanje sladolednih lučk. Quick Pop Maker je treba najprej dobro ohladiti (v zamrzovalniku naj bi bil kakšen dan), nato pa v manj kot desetih minutah zamrzne tri sladoledne lučke – in še dvakrat po tri, potem pa mora spet v zamrzovalnik. V deželah, kjer letajo kolibriji, bodo vrt lepšale krmilnice za kolibrije, v katere se natoči mešanica sladkorja in vode. Za konec pa še Mr Bump, popolna budilka za vse, ki sovražite budilke. Mr Bump neha buditi, ko prileti ob steno. Zgodilo se mu ne bo nič, saj je mehko obložen. Poglejte galerijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.