Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Luč Favourite Things. Oblikovanje: Chen Karlsson. Foto: Žurnal24 Skodelica/obešalniček Hookmaker. Oblikovanje: Kegan Fisher. Foto: Žurnal24 Stiskalnik za česen in čebulo Garlizi. Oblikovanje: Jang Young Jin. Foto: Žurnal24 Stiskalnik za česen in čebulo Garlizi. Oblikovanje: Jang Young Jin. Foto: Žurnal24 Stiskalnik za česen in čebulo Garlizi. Oblikovanje: Jang Young Jin. Foto: Žurnal24 Stiskalnik za česen in čebulo Garlizi. Oblikovanje: Jang Young Jin. Foto: Žurnal24 Skodelica TAÇA. Oblikovanje: Entresuelo1a. Foto: Žurnal24 Skodelica TAÇA. Oblikovanje: Entresuelo1a. Foto: Žurnal24 Obešalniki Hangar. Oblikovanje: Chetan Sorab. Foto: Žurnal24 Obešalniki Hangar. Oblikovanje: Chetan Sorab. Foto: Žurnal24 Skodelica/obešalniček Hookmaker. Oblikovanje: Kegan Fisher. Foto: Žurnal24 Skodelica/obešalniček Hookmaker. Oblikovanje: Kegan Fisher. Foto: Žurnal24 Ptičja hišica Thee Apple. Oblikovanje: Thomas Stanley. Foto: Žurnal24 Ptičja hišica Thee Apple. Oblikovanje: Thomas Stanley. Foto: Žurnal24 Zvočniki Red Lobster. Foto: Žurnal24 Zvočniki Red Lobster. Foto: Žurnal24 Zvočniki Red Lobster. Foto: Žurnal24 Stol Secret Clubhouse. Oblikovanje: Martin Vallin. Foto: Žurnal24 Stol Secret Clubhouse. Oblikovanje: Martin Vallin. Foto: Žurnal24 Luč Favourite Things. Oblikovanje: Chen Karlsson. Foto: Žurnal24 Luč Favourite Things. Oblikovanje: Chen Karlsson. Foto: Žurnal24 Luč Favourite Things. Oblikovanje: Chen Karlsson. Foto: Žurnal24 Kemični svinčnik. Videno na www.fredflare.com. Foto: Žurnal24 Kemični svinčnik. Videno na www.fredflare.com. Foto: Žurnal24 Vaza Bucket Vase. Oblikovanje: Jakub Berdych za Qubus Design Studio. Foto: Žurnal24 Vaza Bucket Vase. Oblikovanje: Jakub Berdych za Qubus Design Studio. Foto: Žurnal24 Vaza Bucket Vase. Oblikovanje: Jakub Berdych za Qubus Design Studio. Foto: Žurnal24 Vaza Bucket Vase. Oblikovanje: Jakub Berdych za Qubus Design Studio. Foto: Žurnal24 Vaza Bucket Vase. Oblikovanje: Jakub Berdych za Qubus Design Studio.
Vedro, ki je postalo vaza, skodelica za pomakanje piškotov in razkošna ptičja hišica – ideje oblikovalcev spet nimajo meja.
Oglej si celoten članek

Thee Apple je ptičja hišica za petične ptice. Spominja na stropno luč, kakršno ste morda kupili pred dvema ali tremi desetletji in vam nad jedilno mizo visi še danes, navdihnilo pa jo je tudi jabolko. Med tokratnimi desetimi je še ena stropna luč. Ime My Favourite Things je dobila, ker vanjo postavite "svojo naljubšo stvar" in lučka postane vitrina. Stol Secret Clubhouse je narejen iz recikliranega lesa in v njem ste na varnem kot v nekakšnem jajcu. Obešalniki Hangar so si obliko sposodili pri letalih, skodelica TAÇA je takšne oblike, da lahko v kavo, mleko ali kaj drugega brez težav pomakate velike piškote. Če v kuhinji najbolj sovražite sekljanje česna in čebule, na pomoč prihaja Garlizi, ki česen in čebulo drobno naseklja oziroma stisne ter nato "zapakira" v priročne porcije.

Šminka in kuhan rak
Kemični svinčnik je lahko videti tudi kot šminka, zvočniki (z malo več domišljije) pa kot kuhani raki. Ljubke skodelice, ki se jih pritrdi na steno, lahko poskrbijo, da boste manjkrat iskali ključe. In za konec še vedro, "poročeno" z vazo – Bucket Vase je vedro, ki je dobilo steklen "podaljšek" in postalo vaza. Vseh deset si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.