Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Jadrnica, ki pripelje sol in poper. (Foto: www.homedosh.com) Foto: Žurnal24 Stoječa lučka Roly-Poly. Oblikovanje: Jung Jae Yup. Foto: Žurnal24 Stoječa lučka Roly-Poly. Oblikovanje: Jung Jae Yup. Foto: Žurnal24 Kuhinjski pripomoček E-Z. Oblikovanje: William Thompson in Alex Thompson. Foto: Žurnal24 Kuhinjski pripomoček E-Z. Oblikovanje: William Thompson in Alex Thompson. Foto: Žurnal24 Skodelice/kozarčki Snap Cups. Oblikovanje: Angela Schwab. Foto: Žurnal24 Skodelice/kozarčki Snap Cups. Oblikovanje: Angela Schwab. Foto: Žurnal24 Skodelice/kozarčki Snap Cups. Oblikovanje: Angela Schwab. Foto: Žurnal24 Viseča lučka Snow Peak Hozuki LED Lantern. Foto: Žurnal24 Viseča lučka Snow Peak Hozuki LED Lantern. Foto: Žurnal24 Sedežna garnitura Tatris. Oblikovanje: Gaenkoh. Foto: Žurnal24 Sedežna garnitura Tatris. Oblikovanje: Gaenkoh. Foto: Žurnal24 Sedežna garnitura Tatris. Oblikovanje: Gaenkoh. Foto: Žurnal24 Sedežna garnitura Tatris. Oblikovanje: Gaenkoh. Foto: Žurnal24 Solnica in poprnica Memory Of Falmouth. Foto: Žurnal24 Solnica in poprnica Memory Of Falmouth. Foto: Žurnal24 Stenska vaza "srnica". Oblikovanje: Jacey Withers. Foto: Žurnal24 Stenska vaza "srnica". Oblikovanje: Jacey Withers. Foto: Žurnal24 Stenska vaza "srnica". Oblikovanje: Jacey Withers. Foto: Žurnal24 Posoda za shranjevanje. Oblikovanje: Rexite. Foto: Žurnal24 Posoda za shranjevanje. Oblikovanje: Rexite. Foto: Žurnal24 Posoda za shranjevanje. Oblikovanje: Rexite. Foto: Žurnal24 Posoda za shranjevanje. Oblikovanje: Rexite. Foto: Žurnal24 Tipkovnica iz gume. Oblikovanje: Juicy Couture. Foto: Žurnal24 Tipkovnica iz gume. Oblikovanje: Juicy Couture. Foto: Žurnal24 Tipkovnica iz gume. Oblikovanje: Juicy Couture. Foto: Žurnal24 "Klop" Union Bench. Oblikovanje: I Do Design. Foto: Žurnal24 "Klop" Union Bench. Oblikovanje: I Do Design. Foto: Žurnal24 "Klop" Union Bench. Oblikovanje: I Do Design. Foto: Žurnal24 "Klop" Union Bench. Oblikovanje: I Do Design. Foto: Žurnal24 "Klop" Union Bench. Oblikovanje: I Do Design.
Srnica na steni, elegantna damska tipkovnica v torbici in modro-bela jadrnica v kuhinji – spet je petek in spet se zabavajte skupaj z oblikovalci.
Oglej si celoten članek

Najprej v kuhinjo, kamor je priplula jadrnica s solnico in poprnico. Barve v kuhinjo prinaša tudi posoda za shranjevanje, ki je malce navdiha modra dobila pri menažki. Še malo bolj nenavaden izum je E-Z, nekakšen gumijast nastavek za na ponev ali lonec, ki omogoča lažje nalivanje/prelivanje olja, omak, juh ... In stvari postajajo še zanimivejše: Snap Cups so skodelice, ki se z dvema potezama spremenijo v kozarce na pecljih. In obratno: kozarci na pecljih, ki hitro postanejo skodelice. Treba je le priviti/odviti pecelj kozarca in odviti/priviti majhen ročaj skodelice.

Tetris je postal Tatris
Roly-Poly je lučka, ki se po želji tudi guga, Snow Peak Hozuki LED Lantern pa je majhna lučka, ki se jo lahko obesi na steno, v šotor ali kam drugam, lahko pa sveti kar med počivanjem na tleh. Spočijte se na domiselnih "klopeh" Union Bench ali na po želji sestavljivi sedežni garnituri Tatris, za katero je takoj jasno, da si je idejo in obliko sposodila pri večni računalniški igrici Tetris. Za konec pa še malo (kičaste) elegance. Modna hiša Juicy Couture je za damice naredila "barbikasto" tipkovnico iz gume, ki se jo preprosto zvije in pospravi v torbico. Še bolj opazna pa bo stenska vaza "srnica", ki je na voljo v črni in beli barvi. Deseterico poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.