Devet slastnih jedi iz kostanja

Foto: Norbert Tutschek kostanjev hamburger Foto: Norbert Tutschek donavski valovi Foto: Norbert Tutschek kostanjeva juha Foto: Manca Grimšič Borko testenine s kostanjem Foto: Norbert Tutschek kostanjeva torta Foto: Norbert Tutschek kostanjevi mafini Foto: Norbert Tutschek Kostanjeva lazanja Foto: Norbert Tutschek kostanjevi poljubčki Foto: Norbert Tutschek kostanjevi rogljički
Imate radi kostanj? Ne jejte le kuhanega in pečenega. Preizkusite še druge slastne recepte in presenetite s kostanjevo juho, hamburgerjem ali torto.
Oglej si celoten članek

Jejte kostanj, saj je bogat vir vitaminov skupine B, vitamina A in C, vsebuje veliko mineralov, zaradi visoke energijske vrednosti pa ga strokovnjaki priporočajo tudi otrokom in športnikom. Sto gramov kuhanega kostanja vsebuje 170 kalorij, z uživanjem pa bodite zmernejši, če pazite na kilograme. Več o tem, zakaj strokovnjaki kostanj uvrščajo med zdrava živila in kako ga shranjevati, preberite tukaj.

Ne le kuhan in pečen

Čeprav sta najbolj priljubljeni različici kuhan in pečen kostanj, pa lahko iz kostanja pripravite še veliko drugih jedi. Ste že poskusili kostanjevo juho, testenine s kostanjem, torto ali celo hamburger? Slastne recepte poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.