DiCaprio gre v FBI

Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio bo tokrat, namesto da bi bežal pred pregonom javnih služ, kriminalce preganjal. Upodobil bo namreč prvega moža FBI, Johna Edgarja Hooverja.
Oglej si celoten članek

Igralcu, ki je že delal s Stevenom Spielbergom (Ujemi me, če me moreš) in čigar film se v režiji Martina Scorseseja (Zlovešči otok) pravkar predvaja v kinu, se ponuja nova priložnost za delo z eno od režiserskih legend – Clintom Eastwoodom.

 

Leonarda DiCapria bo tokrat mogoče videti v Eastwoodovem filmu o začetkih ameriške državne preiskovalne službe FBI. "Najmanj, kar lahko rečem, je, da se sliši zanimivo. Nimam še pogodbe, ampak sem Clintov veliki oboževalec," je povedal DiCaprio, ki mu je v filmu namenjena glavna vloga.

 

Film bo biografija razvpitega direktorja FBI, ki je bil prvi mož preiskovalne službe vse od ustanovitve leta 1935 pa do svoje smrti leta 1972. Scenarij je napisal Dustin Lance Black, sicer tudi scenarist biografije Milk, začetek snemanja pa je predviden za jesen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.