Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

DiCaprio gre v FBI

Leonardo DiCaprio Žurnal24 main
Leonardo DiCaprio bo tokrat, namesto da bi bežal pred pregonom javnih služ, kriminalce preganjal. Upodobil bo namreč prvega moža FBI, Johna Edgarja Hooverja.

Igralcu, ki je že delal s Stevenom Spielbergom (Ujemi me, če me moreš) in čigar film se v režiji Martina Scorseseja (Zlovešči otok) pravkar predvaja v kinu, se ponuja nova priložnost za delo z eno od režiserskih legend – Clintom Eastwoodom.

 

Leonarda DiCapria bo tokrat mogoče videti v Eastwoodovem filmu o začetkih ameriške državne preiskovalne službe FBI. "Najmanj, kar lahko rečem, je, da se sliši zanimivo. Nimam še pogodbe, ampak sem Clintov veliki oboževalec," je povedal DiCaprio, ki mu je v filmu namenjena glavna vloga.

 

Film bo biografija razvpitega direktorja FBI, ki je bil prvi mož preiskovalne službe vse od ustanovitve leta 1935 pa do svoje smrti leta 1972. Scenarij je napisal Dustin Lance Black, sicer tudi scenarist biografije Milk, začetek snemanja pa je predviden za jesen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.