DiCaprio ima novo ljubimko

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Adijo, Toni! Živjo, Kat!
Oglej si celoten članek

Leonardo DiCaprio se je menda že naveličal nemške manekenke Toni Garrn, s katero je še avgusta užival pod španskim soncem. Srce 38-letnika naj bi osvojila Kat Torres, manekenka iz Brazilije. "Čudovit je,“ je v nekem intervjuju povedala 24-letna lepotica, ki je svojim predhodnicam Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively in Erin Heatherton zelo podobna. Leo namreč prisega na dolgonoge in svetlolase, predvsem pa rosno mlade lepotice.

Leo konca zveze s Toni sicer še ni potrdil. "Leonardo naj bi s svojimi ljubimkami vedno sklenil dogovor, da o zvezi ne smejo govoriti. To, da je Kat o tej temi odprla usta, je zelo nenavadno,“ pravi Paris Hampton, poznavalka sveta blišča in slave.

"Morda se je zagovorila, morda pa si je zaželela pozornosti. Pred tem intervjujem so le redki vedeli, kdo je Kat Torres,“ še dodaja Hamptonova. Njeni karieri zveza zagotovo ne bo škodila.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.