Magazin > VIP
3 ogledov

DiCaprio ima novo ljubimko

kat torres youtube.com
Adijo, Toni! Živjo, Kat!

Leonardo DiCaprio se je menda že naveličal nemške manekenke Toni Garrn, s katero je še avgusta užival pod španskim soncem. Srce 38-letnika naj bi osvojila Kat Torres, manekenka iz Brazilije. "Čudovit je,“ je v nekem intervjuju povedala 24-letna lepotica, ki je svojim predhodnicam Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively in Erin Heatherton zelo podobna. Leo namreč prisega na dolgonoge in svetlolase, predvsem pa rosno mlade lepotice.

Leo konca zveze s Toni sicer še ni potrdil. "Leonardo naj bi s svojimi ljubimkami vedno sklenil dogovor, da o zvezi ne smejo govoriti. To, da je Kat o tej temi odprla usta, je zelo nenavadno,“ pravi Paris Hampton, poznavalka sveta blišča in slave.

"Morda se je zagovorila, morda pa si je zaželela pozornosti. Pred tem intervjujem so le redki vedeli, kdo je Kat Torres,“ še dodaja Hamptonova. Njeni karieri zveza zagotovo ne bo škodila.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.