Divjanje in pretepanje

Foto: Žurnal24 Avtomobili bodo v drugem delu dirkali po Evropi, panda Po bo branil Kitajsko, Sm
Nadaljevanja. Vse številnejše animacije dobivajo nadaljevanja. Kmalu Kung Fu Panda 2 in Avtomobili 2.
Oglej si celoten članek

Nadaljevanja uspešnih celovečernih animacij si boste tudi v Sloveniji v kinu lahko ogledali že ta mesec – Kung Fu Pando 2 že v četrtek (9. junija), Avtomobile pa 23. junija. Avgusta k nam v 3D tehniki prihajajo tudi Smrkci.

Po bo branil Kitajsko
Ležerni panda Po bo v drugem delu užival v statusu zmajskega bojevnika, ki s pomočjo petih prijateljev varuje dolino miru. Pojavil se bo nasprotnik, ki bo želel osvojiti Kitajsko. Po bo moral zbuditi svoje borilne sposobnosti in pretepov ne bo manjkalo.

Kung Fu Panda 2 bo tudi tokrat postregla z zvezdniško zasedbo, saj boste lahko slišali igralce, kot so Jack Black, Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chen, Dustin Hoffman in Jean-Claude Van Damme.

Avtomobili po Evropi
Dirkalnik Strela se z najboljšim prijateljem, tovornjakom Dajzom, odpravi čez lužo, da bi se udeležila mednarodnega tekmovanja najhitrejših avtomobilov. A se kmalu znajdeta sredi vohunske spletke.

Glasove so avtomobilom, ki bodo divjali po številnih državah Evrope, posodili Owen Wilson, Michael Caine, Michael Keaton in drugi.

Smrkci na pot v New York
Najbrž se vsi dobro spomnite priljubljenih Smrkcev, ki smo jih pred leti lahko gledali tudi na slovenski televiziji. Tokrat se jih bo v 3D tehniki lotil režiser filmov o Scooby-Dooju, Smrkci pa bodo na begu pred Azrealom in Gargamelom zapustili svojo idilično gozdno vasico in se odpravili v New York.

Mični blondinki Smrketi je glas tokrat posodila priljubljena ameriška pevka Katy Perry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.