Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Divjanje in pretepanje

Avtomobili bodo v drugem delu dirkali po Evropi, panda Po bo branil Kitajsko, Sm Žurnal24 main
Nadaljevanja. Vse številnejše animacije dobivajo nadaljevanja. Kmalu Kung Fu Panda 2 in Avtomobili 2.

Nadaljevanja uspešnih celovečernih animacij si boste tudi v Sloveniji v kinu lahko ogledali že ta mesec – Kung Fu Pando 2 že v četrtek (9. junija), Avtomobile pa 23. junija. Avgusta k nam v 3D tehniki prihajajo tudi Smrkci.

Po bo branil Kitajsko
Ležerni panda Po bo v drugem delu užival v statusu zmajskega bojevnika, ki s pomočjo petih prijateljev varuje dolino miru. Pojavil se bo nasprotnik, ki bo želel osvojiti Kitajsko. Po bo moral zbuditi svoje borilne sposobnosti in pretepov ne bo manjkalo.

Kung Fu Panda 2 bo tudi tokrat postregla z zvezdniško zasedbo, saj boste lahko slišali igralce, kot so Jack Black, Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chen, Dustin Hoffman in Jean-Claude Van Damme.

Avtomobili po Evropi
Dirkalnik Strela se z najboljšim prijateljem, tovornjakom Dajzom, odpravi čez lužo, da bi se udeležila mednarodnega tekmovanja najhitrejših avtomobilov. A se kmalu znajdeta sredi vohunske spletke.

Glasove so avtomobilom, ki bodo divjali po številnih državah Evrope, posodili Owen Wilson, Michael Caine, Michael Keaton in drugi.

Smrkci na pot v New York
Najbrž se vsi dobro spomnite priljubljenih Smrkcev, ki smo jih pred leti lahko gledali tudi na slovenski televiziji. Tokrat se jih bo v 3D tehniki lotil režiser filmov o Scooby-Dooju, Smrkci pa bodo na begu pred Azrealom in Gargamelom zapustili svojo idilično gozdno vasico in se odpravili v New York.

Mični blondinki Smrketi je glas tokrat posodila priljubljena ameriška pevka Katy Perry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.