Dnevni horoskop za nedeljo, 10. december

Foto: Profimedia astrologija
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno: 
Tudi danes se boste počutili odlično, saj boste v sebi čutili posebno energijo. Danes se lahko odpravite na krajši izlet, s katerim boste vzpostavili harmoničnost med mentalnim in fizičnim. Posvetili se boste le sebi, zato se boste počutili bolje. Okolico boste odmislili. V večernih urah se boste posvetili svojim najbližjim.

Ljubezen:
Samski boste danes po premisleku ugotovili, da si dejansko želite družbe in ljubezni nekoga, ki je že v vaši bližini. Prav danes boste lahko naredili korak naprej. Pokličite to osebo in jo povabite na čaj. Vezani se boste danes zvečer počutili blagoslovljene, saj boste predani svojemu partnerju in on bo vam. Zdelo se vam bo, da vam prav vse odgovarja tako, kot je.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 4. 12. do 10.12.

BIK

Splošno: 
Kakršnokoli delo vam danes ne bo po godu. Želeli se boste spočiti, zato boste vse opravke postavili ob stran. Zato boste danes bolj ali manj lenarili in se zadrževali v domačem okolju. Med domače boste vnesli dobro voljo, saj jih boste navduševali s svojim smislom za humor. Počutje: večkrat se odpravite na sprehod. 

Ljubezen: 
Samski boste danes razmišljali o včerajšnjem večeru. Zdi se, da ste vladali večeru in da ste očarali marsikoga. Zagotovo ste vsaj malo ponosni nase. Pobrskajte po svojem žepu, saj se v njem zagotovo skriva številka, ki vas bo lahko pripeljala do nove osebe. Kmalu boste zopet ljubili in bili ljubljeni. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 
Danes se boste morali osredotočiti na svoje počutje. Planeti vam ne bodo naklonjeni, zato previdno! Pazite na hrbtenico in na bolečine, ki se bodo lahko pojavile že v dopoldanskih urah. Tisti, ki se aktivno ukvarjate s športom, premislite, do katere mere lahko izpostavljate svoje telo naporu. V večernih urah se boste posvetili osebi, ki vam je trenutno najbližje.

Ljubezen: 
Danes boste zelo srečni, saj boste čutili, da vam je ljubezen ponovno naklonjena. V zadnjih dneh ste imeli pomisleke glede ustreznosti vašega partnerja. Danes boste na to, da so pomisleki obstajali, popolnoma pozabili. Zdi se, da se na vašem ljubezenskem področju odpira novo poglavje. Samski se boste danes predajali novim ljubezenskim občutkom.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK

Splošno: 
Danes se boste posvetili domačim odnosom, saj boste dobili občutek, da jim v zadnjem času niste namenjali dovolj pozornosti. Na današnji dan namenite čas družini. Izkoristite čas, saj med tednom nimate časa za prijatelje in za bližnje. V posteljo se boste danes odpravili prej, kot ste vajeni, saj se vam bo zdelo, da potrebujete ogromno počitka. 

Ljubezen: 
Danes se boste osredotočili na vse tipe ljubezni. Pozornost boste izkazali tako ožjemu kot širšemu domačemu okolju. Vezani boste presrečni, da se boste lahko danes posvetili tudi svojemu partnerju. Odpeljali ga boste na romantično mesto, saj boste želeli, da med vama ponovno zaživi občutek pripadnosti. Samski se boste danes družili s svojo družino in prijatelji.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 
Danes boste v ospredje postavili skrb za telo. Zdelo se vam bo, da boste lahko samo tako pregnali melanholijo, ki vas tre že od včerajšnjega dne. Privoščili si boste krajši izlet, najverjetneje kar sami, saj se vam bo zdelo, da vas ostali ne razumejo. Če boste potrebovali pogovor, se pogovorite z osebo, ki vam je blizu. Izkoristite prijatelje in bližnje, saj vam zagotovo lahko modro svetujejo. 

Ljubezen: 
Sicer boste potrebovali čas zase, toda v večernih urah se boste posvetili tudi čustvom. Vezani boste morda danes slišali očitke partnerja, da si zanj ne vzamete dovolj časa. Vsekakor mu dokažite, koliko vam pomeni in videli boste, da se bo njegova jeza umirila. Samski se boste posvetili sebi in svojim skrivnostnim mislim.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 
Današnji dan boste preživeli zelo aktivno. Morda se boste odpravili na krajši izlet ali na obiske k prijateljem. Že dopoldan premislite o možnostih, ki jih imate. Vsekakor ne premišljujte o delu, privoščite si razvedrilo in sprostitev. Le tako boste čutili notranje zadoščenje. Pazite na finance. Izogibajte se pretiranemu trošenju denarja.

Ljubezen: 
Samski boste tudi danes razmišljali o svojih željah, sanjarili boste brez posebnih zadržkov. Prav je, da se zavedate, da so sanje dosegljive, toda začnite se zavedati, da boste morali tudi sami kaj narediti za to, da se bodo uresničile. Vezani boste želeli preživeti dan ob svojemu partnerju, ki pa se vam bo danes zdel malce oddaljen. Vprašajte ga, kaj ga muči.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: 
Kljub temu, da ste se zadnje dni počutili malce slabše in da ste bili energijsko na tleh, boste danes mnogi kot prerojeni. Vaše telo je v resnici močnejše, kot si mislite, saj se z lahkoto upre vsaki bolezni, ki želi prizadeti imunski sistem. Pokažite danes svojemu telesu, da ga cenite. Družinski člani bodo presrečni, da vas imajo, saj boste želeli poskrbeti za vse.

Ljubezen: 
Tudi danes boste znotraj svojega čustvenega življenja čutili nekakšno krizo in razdvojenost. Zdelo se vam bo, da niste sposobni poiskati pravega ravnovesja med ljubeznijo in razumom. Če boste potrebovali čas zase in za premislek, si ga vzemite in pojasnite svojemu partnerju, zakaj ga potrebujete. Samski boste ugotovili, da je najboljše samsko življenje.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 
Danes se vam bo povrnila vsa moč in spet boste polni energije. Planeti bodo danes na vaši strani, zato pričakujte zelo aktiven dan. Izleti v naravo in pohodi vam bodo danes pisani na kožo. Potrebovali boste ogromno fizične aktivnosti, zato si boste zanjo vzeli čas. Večer bo minil mirno. Preživeli ga boste v družbi najbližjih. 

Ljubezen: 
V ljubezni boste danes prekipevali od sreče. Zdelo se vam bo, da ste končno lahko zares mirni. Vezani se boste počutili neverjetno dobro, ko boste v družbi svojega partnerja. Ponovno boste zaljubljeni in tudi ljubljeni. Samski boste razmišljali o sebi. Odkrivali boste nova čustva, ki jih gojite do določene osebe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Danes bodite previdni v odnosih. Zdi se, da niste vajeni preživeti veliko časa doma, zato se boste lahko kaj hitro zapletli v spor z domačimi. Ne bodite tako jezikavi. Prav je, da veste, do katere mere se lahko spustite. Nadzorujte svoje vedenje, saj boste danes podvrženi sporom. V večernih urah si privoščite počitek, saj ga boste močno potrebovali. Pred vami so naporni dnevi.

Ljubezen: 
Danes boste zaljubljeni, kot že dolgo niste bili. Tudi tisti, ki ste v večletnih zvezah, boste čutili, da je med vama s partnerjem danes posebna energija, ki je že dolgo nista čutila. Zvezde bodo vsekakor na vaši strani. Samski boste razmišljali o osebi, ki ste jo spoznali včeraj. Prav je, da z njo vzpostavite stik, seveda, če vam je všeč. Ne oklevajte. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno: 
Včeraj ste si privoščili počitek, zato boste danes pripravljeni na nove izzive. Želeli boste početi več, kot se le dolgočasiti znotraj štirih sten vašega doma. Popoldan obstaja možnost, da vaš bo obiskala oseba, ki vam to obljublja že dalj časa. Večer bo zato minil zelo družabno. Počutje bo odlično, pazite le na to, da si boste danes privoščite dovolj fizične vadbe.

Ljubezen: 
Vezani si boste končno oddahnili. Zdelo se vam bo, da lahko lažje dihate, saj ste se končno znebili bremena, ki vam je onemogočal popolno sprostitev ob vašem partnerju. Bodite iskreni še naprej in se naučite, kako sproti reševati težave, ki se pojavljajo med vama s partnerjem. Samski boste razmišljali o osebi, s katero ste se zapletli. V sebi boste čutili navdušenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Pred vami je dan, v katerem vam bo zagotovo svetilo sonce. Lahko pričakujete prijetne trenutke, ki vam bodo prinesli obilo sprostitve. Bližnji in prijatelji bodo na vas delovali pomirjajoče, zato zagotovo ne smete pričakovati težkih debat. Dan bo primeren tudi za različne fizične aktivnosti, s katerimi boste sprostili svojega duha in telo. Pripravili se boste na jutrišnji dan. 

Ljubezen: 
Tudi v ljubezni boste danes čutili pomirjenost. Zdelo se vam bo, da se nimate česa bati in da nad vami preži višja sila, ki usmerja tok dogajanja znotraj ljubezenskega življenja. Res je, da ste trenutno pod vplivom planetov, ki skrbijo za vašo srečo, toda če ste samski in si želite partnerja, potem je čas, da ukrepate. Premislite!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Pred vami je dan, ki vam bo povsem pisan na kožo. Zdi se, da ga boste izkoristili, kolikor ga boste le lahko. Zbudili se boste polni energije, zato boste pripravljeni na nove podvige. Danes se boste podali na izlete, praznovanja ali piknike. Zdi se, da se bodo tudi v vas končno prebudila močnejša čustva. Bravo! 

Ljubezen: 
Danes se boste zbudili dobre volje. Zdelo se vam bo, da ste povsem prerojeni, zato bo to vidno tudi znotraj vašega ljubezenskega življenja. V partnerski odnos boste vnesli nov veter. Danes se boste za partnerja potrudili, pripravili mu boste prijetno presenečenje. Zvezde bodo svetile na vašo pot, kar bo vidno predvsem v večernih urah, ko bo v zraku ogromno romantike, zato se samski podajte na lov.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.