Magazin > Horoskop in Numerologija
970 ogledov

Erotični tedenski horoskop za teden od 4. 12. do 10.12.

seks, ljubezen
Pozabite na radiatorje, ta mrzel teden bo za nekatere izjemno vroč!

OVEN
V tem tednu boste kar malce zadržani. Spolnost ne bo na prvem mestu. Zdelo se vam bo, da so bolj pomembne vaše misli in težave, poglobili se boste vanje. Če ste vezani, potem poskrbite za to, da bo vaš partner potešen. Želi si vaše pozornosti, vi pa tega ne vidite. Tudi samski boste čutili, kako izgubljate libido. Najboljši dan za ljubezen bo nedelja. 

Ljubezen: 4
Seks: 2

BIK

V naslednjih dneh boste čutili, kako se privlačnost med vama s partnerjem povečuje. Pogledi in dotiki bodo govorili namesto vaju. Kemija med vama bo magična. Erotizem bo v ospredju v petek. Če ste samski, potem pričakujte nove ponudbe. Zdelo se bo, kot da se izogibate novim izkušnjam. Sledili boste srcu, ne svojemu telesu. Vsekakor boste deležni ogromno pozornosti. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

DVOJČKA

V tem tednu boste čutili, kako močan je vaš libido. Čeprav ga boste želeli izkoristiti, to ne bo mogoče, saj vam zvezde ne bodo naklonjene. Partner vas ne bo razumel, prav tako pa bodo vajina čustva v zatonu. Skušajte se mu približati na poseben, nov način. Ne obupajte! Samski, v sobotnem večeru lahko pričakujete pozitiven odziv.

Ljubezen: 2
Seks: 1

RAK

V teh dneh boste vezani polni novih idej in zamisli. Želeli boste uresničiti svoje najgloblje skrite fantazije. Zaupajte svojemu partnerju, česa si želite in videli boste, da vam bo ustregel. Čustveno zbližanje pričakujte v večernih urah. Med vama bodo močni magični občutki zaljubljenosti. Samski, seksualno življenje bo zelo pestro. Zagotovo boste presenečeni nad tem, koliko truda je nekdo pripravljen vložiti v vaše zadovoljstvo. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

LEV

Čeprav se vam je zdelo, da ste naredili korak naprej in ste popestrili svoje spolno življenje, boste v teh dneh malce razočarani. Vsekakor lahko pričakujete, da bo vaš partner zaposlen z drugimi stvarmi, zato vam ne bo namenil toliko pozornosti. Pogovorite se z njim. Zaupajte mu, da ste nepotešeni. Samski, pomanjkanje fizičnega zadovoljstva lahko vodi v čustveno krizo.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DEVICA

Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, ste še vedno prepričani v to, da partner pozna vaše telo najbolje. Pričakujte obilo zadovoljstva med rjuhami. Nasmeh na vašem obrazu bo povedal vse. Tisti, ki ste samski, se boste v tem tednu soočili z osebo, s katero si želite kratko avanturo. Premislite, kako jo boste zapeljali. Vaš libido bo visok, toda ne sprejemajte naglih in brezglavih odločitev.

Ljubezen: 3
Seks: 6

TEHTNICA

V tem tednu bo vaše poželenje, ki ga boste čutili do partnerja nihalo. V začetku tedna lahko pričakujete ogromno ljubljenja in strasti med rjuhami. Partner vas bo razveselil s predlogi, ki bodo poživili vajine čute in občutke. Predajala se bosta ljubezni, toda v sredini tedna pričakujte hladno fronto. Samo razumevanje in pogovori bodo utrdili vajin odnos. Samski spodbudite svoj spolni nagon!

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKORPIJON

Pred vami so nove dogodivščine, ki bodo razširile vaša seksualna obzorja. V tem tednu se boste lahko zapletli v avanturo, ki bo razsvetlila vaš pogled na spolnost. Ne upirajte se novim izkušnjam in izkustvom. Pazite le, da boste sposobni ločevati med čustvi in spolnostjo. V nasprotnem primeru boste trpeli. Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste čutili ogromno poželenje po partnerju.

Ljubezen: 2
Seks: 5

STRELEC

Čutili boste, da ste z mislimi daleč proč od svojega ljubega. Prepustite se mu. Kljub temu, da imate težave, se lahko zanesete nanj. Videli boste, da vam bo izkazal vso ljubezen in naklonjenost. Proti koncu tedna boste zares srečni v njegovem objemu. Ljubljenje vama bo predstavljalo užitek, toda ne pričakujte, da se bosta vsak dan predajala strasti. Samski, v postelji se boste ta teden držali ustaljenih praks.

Ljubezen: 5
Seks: 3

KOZOROG

V tem tednu boste nadvse privlačni in polni energije. Neverjetno boste privlačili nasprotni spol. Če ste samski, lahko pričakujte mnogo povabil, ki vas bodo lahko zapeljala na noro pot, če se boste le prepustili toku. Ne sprehajate se po svetu nepotešeni. Izkoristite erotični potencial, ki se skriva v vas. Tudi vezani boste nagnjeni k ljubljenju. Strast boste svojemu partnerju izkazovali vsak dan. Bravo!

Ljubezen: 3
Seks: 5

VODNAR

Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste v tem tednu povsem nori na spolnost. Med vama s partnerjem bo posebna vez. Že v začetku tedna lahko pričakujete ogromno eksperimentiranja med rjuhami. Zdelo se bo, kot da sta na začetku vajinega odnosa. Sobota bo vajin dan za seks. Tudi samski bodite pripravljeni. Nekdo vas požira z očmi. Poglejte okoli sebe.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RIBI

Tokrat boste samski zadržani. V tem tednu se vam bo zdelo, da vam delo ne dopušča popolne sprostitve. Čeprav vezani ljubite osebo, s katero ste, tega v naslednjih dneh ne boste znali pokazati. Vaše spolno življenje bo na psu, saj boste tako izčrpani, da ne boste čutili spolne sle. Premislite o tem, kako delo vpliva na vaše življenje. Ohranjajte razburljiv partnerski odnos!

Ljubezen: 2
Seks: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.