Magazin > Odnosi in prosti čas
3824 ogledov

Astrologija: Ta del vašega telesa je najbolj privlačen

seks, manekenka, penina, alkohol Profimedias
Je vaš adut lepa zadnjica? Morda pa bi morali staviti na oči?

Kateri del vašega telesa je najbolj privlačen? To je menda odvisno tudi od tega, v katerem astrološkem znamenju ste rojeni. Preverite.

Oven – obrvi
Ovnom vlada Mars. Gre za ognjevito znamenje, ki rado drži vse vajeti v svojih rokah. Tega nikar ne pozabite … Da so "šefi“, vam bodo pokazali z dvigom obrvi, ki so njihov največji adut. Ovni imajo ponavadi zelo odločne obrazne poteze. Na svoje obrvi so ponosni. Zavedajo se namreč, da so oči ogledalo duše, zato jih z lepo oblikovani obrvmi še dodatno poudarijo.

Bik – ustnice
Biki so znani po tem, da ljubijo hrano. V bistvu se navdušujejo nad vsem, kar je lepo ali prinaša zadovoljstvo. Bikice so fit in s svojo mišičasto postavo osvajajo srca moških. Pri tem pa ne stavijo le na lepo telo, ampak tudi na svoja usta. Svoje ustnice znajo tako lepo potisnite v ospredje, da moškim ne preostane drugega, kot da se za hip ustavijo in se vanje zastrmijo.

Dvojčka – ten kože
Gre za zelo aktivno znamenje, kar se kaže tudi na tenu njihove kože. Zaradi dobre prekrvavitve telesa se lahko pohvalijo s posebnim, zelo mladostnim žarom. Njihova koža na splošno je zelo lepa, njihova avra pa nekaj posebnega.

Rak – trebuh
Tudi raki uživajo v hrani. Nekateri se bodo po obilnem obroku posvetili telovadbi in poskušali porabiti kalorije, drugih pa odvečni kilogrami ne motijo. Raki so sicer lahko zelo ponosni na svoje očarljive trebuščke – pa naj gre za okrogle ali mišičaste. Trebuh je tudi ena od njihovih erogenih con.

Lev - lasje
Levi so obsedeni s svojo grivo. Ljubijo dramatičnost in pozornost, zato bodo s svojim videzom poskrbeli, da jih nihče ne bo spregledal. Svoje lase uporabljajo tudi pri osvajanju. Če se pred vami levinja igra s svojimi kodri, ste lahko prepričani, da bi vas v spalnici rada ... Pojedla.

Devica – koža
Device svojega imena niso dobile po naključju. Obdaja jih žar nedolžnosti, a pazite, da vas ne preslepijo. Ko vam bodo poklonile srce, bodo storile vse, da vam ugajajo, k temu seveda sodi tudi skrb ta telesno higieno. Obsedene so s svojo kožo, kar se tudi opazi. Device so namreč znane po tem, da je njihova koža gladka kot svila in izredno prijetna na otip.

Tehtnica – zadnjica
Kim Kardashian je rojena v tem znamenju … Kaj lahko temu še dodamo ...

Škorpijon – erogene cone
Njihov vladar je Pluton. Za njih je izpopolnjeno spolno življenje izjemnega pomena. Med rjuhami so strastni, radovedni. Z njimi boste odkrivali stvari, o katerih prej še sanjati niste upali. Zmenka s pripadnikom tega znamenja ne boste pozabili.

Strelec – hrbet
Ljubitelji pustolovščin. Znani so po tem, da so spontani in karizmatični, a tudi po svoji pokončni drži in lepo oblikovanem in močnem hrbtu.

Kozorog – noge
Rojene vodje. Ljudje jim slepo sledijo. So modri in močni, njihovi koraki pa samozavestni in vedno usmerjeni proti cilju. Mnogi se lahko pohvalijo z lepo oblikovanimi nogami. V njih se skriva športni duh, zato so ponavadi atletske postave.

Vodnar – stopala
Tudi pripadniki tega znamenja so znani po tem, da so zelo aktivni in hitri. Težko se umirijo, njihova stopala so vedno v gibanju. Radi hodijo in tekajo, a na koncu dneva poskrbijo, da so njihove noge brezhibno lepe.

Ribi - oči
Zasanjane ribice, ki jim vlada Neptun. Mnogokrat dajejo videz, da živijo v svojem svetu, tudi zaradi prelepih oči, v katerih je prav posebna iskrica, ki se ji ni mogoče upreti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.