Dobili bomo še en resničnostni šov

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Potem ko je Planet TV napovedal snemanje šova Paradise Hotel, je Pop TV sporočil, da bodo za jesen pripravili resničnostni šov Gostilna išče šefa.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci šova bodo v 10 tednih skupnega življenja pridobili izkušnje v vrhunskem kuhanju, strežbi in poslovanju. S tedenskim izzivi ter vsakodnevnim vodenjem gostilne bodo morali dokazati, da so prav oni tisti, ki si zaslužijo gostilno. "Po uspešno zaključenem pevskem šovu bomo jeseni zaplavali v nekoliko bolj gurmansko-podjetniške vode. Odločili smo se, da izpolnimo drugo najbolj vročo željo vsakega Slovenca – voditi gostilno. Gre za lasten koncept resničnostnega šova. Naša produkcijska ekipa se ga je domislila z naslovom Gostilna išče šefa, v katerem bomo zmagovalcu dali v upravljanje najbolj popularno slovensko gostilno. Združili bomo naše bogato znanje in izkušnje, tekmovalci šova pa bodo poskrbeli za dobro kuhinjo in napeto borbo," je povedal programski direktor Pop TV, Branko Čakarmiš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.