Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Dobili bomo še en resničnostni šov

gostilna išče šefa POP-TV-2
Potem ko je Planet TV napovedal snemanje šova Paradise Hotel, je Pop TV sporočil, da bodo za jesen pripravili resničnostni šov Gostilna išče šefa.

Tekmovalci šova bodo v 10 tednih skupnega življenja pridobili izkušnje v vrhunskem kuhanju, strežbi in poslovanju. S tedenskim izzivi ter vsakodnevnim vodenjem gostilne bodo morali dokazati, da so prav oni tisti, ki si zaslužijo gostilno. "Po uspešno zaključenem pevskem šovu bomo jeseni zaplavali v nekoliko bolj gurmansko-podjetniške vode. Odločili smo se, da izpolnimo drugo najbolj vročo željo vsakega Slovenca – voditi gostilno. Gre za lasten koncept resničnostnega šova. Naša produkcijska ekipa se ga je domislila z naslovom Gostilna išče šefa, v katerem bomo zmagovalcu dali v upravljanje najbolj popularno slovensko gostilno. Združili bomo naše bogato znanje in izkušnje, tekmovalci šova pa bodo poskrbeli za dobro kuhinjo in napeto borbo," je povedal programski direktor Pop TV, Branko Čakarmiš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.