Dobili smo novo Miss Slovenije

Foto: Saša Despot Foto: Saša Despot Foto: Saša Despot Foto: Saša Despot Foto: Saša Despot
To je letošnja predstavnica Slovenije.
Oglej si celoten članek

Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan, ki je prejela tudi naziv miss osebnosti. Prva spremljevalka je Lana Krajnc, druga spremljevalka pa Patricija Finster.

Maja prihaja iz Britofa pri Kranju in je stara 17 let. Zaključuje srednjo veterinarsko šolo. Pravi da je po duši goreča borka in da se to najbolje izrazi pri pomoči drugim ljudem.

Magazin To so finalistke za izbor Miss Slovenije 2017

Prireditev sta povezovala Nina Osenar in Miha Brajnik. Slogan letošnje podelitve pa se je glasil: "Podpirajmo slovensko!"

Naziv za miss fotogeničnosti je prejela Nina Dolič, miss revije Nova je postala Lana Krajnc, miss Slovenskih novic pa je postala Patricija Finster.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:31 11. September 2017.

    17-letnica? Saj je čedna in simpatična, ampak čisto premlada.

  • 23:03 9. September 2017.

    Punčka in njeni starši. Napačna poteza. No, če povzamemo preteklost, je nasvet sledeč : ne verjeti slovenskim moškim manekenom iz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.