Magazin > Lepota & telo
18857 ogledov

Dobili smo novo Miss Slovenije

1/5
Saša Despot
To je letošnja predstavnica Slovenije.

Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan, ki je prejela tudi naziv miss osebnosti. Prva spremljevalka je Lana Krajnc, druga spremljevalka pa Patricija Finster.

Maja prihaja iz Britofa pri Kranju in je stara 17 let. Zaključuje srednjo veterinarsko šolo. Pravi da je po duši goreča borka in da se to najbolje izrazi pri pomoči drugim ljudem.

Patricija Finster Magazin To so finalistke za izbor Miss Slovenije 2017

Prireditev sta povezovala Nina Osenar in Miha Brajnik. Slogan letošnje podelitve pa se je glasil: "Podpirajmo slovensko!"

Naziv za miss fotogeničnosti je prejela Nina Dolič, miss revije Nova je postala Lana Krajnc, miss Slovenskih novic pa je postala Patricija Finster.

Komentarjev 2
  • Žirafa 01:31 11.september 2017.

    17-letnica? Saj je čedna in simpatična, ampak čisto premlada.

  • Tine123 23:03 09.september 2017.

    Punčka in njeni starši. Napačna poteza. No, če povzamemo preteklost, je nasvet sledeč : ne verjeti slovenskim moškim manekenom iz preteklosti, ki vas bodo vabili v Milano, New York, Pariz itd- tam boste le plačanke, ki boste vlekle ne samo ...prikaži večo kokain.... pač pa tudi črne, bele in druge barve .... Domov se boste vrnile brez zob (kot nekatere ostale Slovenke, ki so zatrjevale, da je to od stresa - npr. bivša miss slo , ki ji je mati kupila naslov na štajerskem) . Starše je lahko sram za tole.....