Dobra novica za vse slovenske popotnike!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Letalska družba Air France z zimskim urnikom povečuje število letov iz Ljubljane v Pariz.
Oglej si celoten članek

Na urnik bodo dodali štiri nove lete z večernim prihodom v Ljubljano in jutranjim odhodom iz Ljubljane, tako da bo na relaciji Ljubljana - Pariz skupno 11 letov tedensko. 
 
Jutranji odhodi iz Ljubljane bodo omogočali lepo število povezav preko letališča Paris-CDG na svetovne destinacije, kot so Zanzibar, Colombo, Muškat, Punta Cana in Mavricij. 
 
Ob dnevih, ko bo imel Air France dva leta v Pariz, bodo lahko potniki izbirali med jutranjim ob 7.10, ki v Parizu pristane ob 9.10, in opoldanskim ob 12.10, s pristankom v Parizu ob 14.10. Iz Pariza pa bo Air France v Ljubljano letel ob 9.45, s pristankom ob 11.35, in ob 20.25, s pristankom ob 22.10.

Potnikom nudijo možnost, da kadarkoli, vse do dneva svojega leta, zamenjajo rezervacijo izbranega datuma leta in/ali destinacije ali pa zahtevajo povračilo denarja oz. prejmejo vavčer. Veljavnost vavčerja je 1 leto, povračilo stroškov zanj pa lahko potniki zahtevajo kadarkoli.

 

Postani popotnik in raziskuj svet z nami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.