Magazin > Odnosi in prosti čas
6121 ogledov

Dobra novica za vse slovenske popotnike!

Letalski prevoznik Air France na svojih letih že nudi storitve mobilne telefonij Žurnal24 main
Letalska družba Air France z zimskim urnikom povečuje število letov iz Ljubljane v Pariz.

Na urnik bodo dodali štiri nove lete z večernim prihodom v Ljubljano in jutranjim odhodom iz Ljubljane, tako da bo na relaciji Ljubljana - Pariz skupno 11 letov tedensko. 
 
Jutranji odhodi iz Ljubljane bodo omogočali lepo število povezav preko letališča Paris-CDG na svetovne destinacije, kot so Zanzibar, Colombo, Muškat, Punta Cana in Mavricij. 
 
Ob dnevih, ko bo imel Air France dva leta v Pariz, bodo lahko potniki izbirali med jutranjim ob 7.10, ki v Parizu pristane ob 9.10, in opoldanskim ob 12.10, s pristankom v Parizu ob 14.10. Iz Pariza pa bo Air France v Ljubljano letel ob 9.45, s pristankom ob 11.35, in ob 20.25, s pristankom ob 22.10.

Potnikom nudijo možnost, da kadarkoli, vse do dneva svojega leta, zamenjajo rezervacijo izbranega datuma leta in/ali destinacije ali pa zahtevajo povračilo denarja oz. prejmejo vavčer. Veljavnost vavčerja je 1 leto, povračilo stroškov zanj pa lahko potniki zahtevajo kadarkoli.

 

Postani popotnik in raziskuj svet z nami.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.