Dobrodelni koncert za Dejanovi roki

Foto: Osebni arhiv Dejan Grilj Foto: Osebni arhiv Dejan Grilj Foto: Osebni arhiv Dejan Grilj Foto: Osebni arhiv Dejan Grilj
Danes združite zabavo in dobrodelnost.
Oglej si celoten članek

Dejan Grilj je v hudi delovni nesreči, ko je skozi njegovo telo šlo od 20.000 so 110.000 voltov, po čudežu preživel, a pri 22. letih izgubil obe roki. Dejan ni izgubil upanja v življenje, zato si želi, da bi lahko prišel do bionskih protez, ki bi mu omogočali samostojno življenje. Protezi delujeta s pomočjo živčnih in mišičnih impulzov, ki jim sporočajo gibe. Par protez stane približno 200.000 evrov, a Dejannima dovolj sredstev, da bi jih lahko kupil, zato s pomočjo ZKTŠ Vransko organizirajo drugi dobrodelni koncert.

Na koncertu bosta nastopili Tanja Žagar in Eva Boto ter številno ansambli. Od Šepeta, bratov Avbreht do Braneta Klavžarja. Vstopnica stane 15 evrov, ves denar pa bo šel v dobrodelne namene. Koncert je danes, 19. aprila, ob 20. uri v Športni dvorani Vransko. Darujete pa lahko tudi s poslanim kratkim sporočilo na 1919 z besedilom DEJAN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.