Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Dobrodelni koncert za Dejanovi roki

Dejan Grilj
1/4
Osebni arhiv
Danes združite zabavo in dobrodelnost.

Dejan Grilj je v hudi delovni nesreči, ko je skozi njegovo telo šlo od 20.000 so 110.000 voltov, po čudežu preživel, a pri 22. letih izgubil obe roki. Dejan ni izgubil upanja v življenje, zato si želi, da bi lahko prišel do bionskih protez, ki bi mu omogočali samostojno življenje. Protezi delujeta s pomočjo živčnih in mišičnih impulzov, ki jim sporočajo gibe. Par protez stane približno 200.000 evrov, a Dejannima dovolj sredstev, da bi jih lahko kupil, zato s pomočjo ZKTŠ Vransko organizirajo drugi dobrodelni koncert.

Na koncertu bosta nastopili Tanja Žagar in Eva Boto ter številno ansambli. Od Šepeta, bratov Avbreht do Braneta Klavžarja . Vstopnica stane 15 evrov, ves denar pa bo šel v dobrodelne namene. Koncert je danes, 19. aprila, ob 20. uri v Športni dvorani Vransko. Darujete pa lahko tudi s poslanim kratkim sporočilo na 1919 z besedilom DEJAN.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.