Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Dobrodelni koncert za Dejanovi roki

Dejan Grilj
1/4
Osebni arhiv
Danes združite zabavo in dobrodelnost.

Dejan Grilj je v hudi delovni nesreči, ko je skozi njegovo telo šlo od 20.000 so 110.000 voltov, po čudežu preživel, a pri 22. letih izgubil obe roki. Dejan ni izgubil upanja v življenje, zato si želi, da bi lahko prišel do bionskih protez, ki bi mu omogočali samostojno življenje. Protezi delujeta s pomočjo živčnih in mišičnih impulzov, ki jim sporočajo gibe. Par protez stane približno 200.000 evrov, a Dejannima dovolj sredstev, da bi jih lahko kupil, zato s pomočjo ZKTŠ Vransko organizirajo drugi dobrodelni koncert.

Na koncertu bosta nastopili Tanja Žagar in Eva Boto ter številno ansambli. Od Šepeta, bratov Avbreht do Braneta Klavžarja. Vstopnica stane 15 evrov, ves denar pa bo šel v dobrodelne namene. Koncert je danes, 19. aprila, ob 20. uri v Športni dvorani Vransko. Darujete pa lahko tudi s poslanim kratkim sporočilo na 1919 z besedilom DEJAN.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.