Dobrodelno božično kosilo znanih Slovencev

Foto: Žurnal24 Ivana Šundov. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Danes se je v hotelu Mons odvilo dobrodelno božično kosilo, kjer so se zbrali naši številni medijski obrazi, od estradne pa do politične smetane.
Oglej si celoten članek

Ker je v prazničnem času še posebej dobrodošla dobrodelnost, so pri fundaciji za pomoč otrokom priredili prav posebno dobrodelno božično kosilo, kjer se je kar trlo znanih obrazov. Ti so s seboj prinesli in donirali osebne predmete, ki jih bodo vse do novega leta dražili, nato pa izkupiček namenili bolnim otrokom.

Med predmeti je bilo predvsem veliko knjig – Zmago Jelinčič Plemeniti je poklonil sedemdelno zbirko knjig o numizmatiki, Martin Strel knjigo o reki Mississipi, Miro Cerar o gimnastični športni zgodovini. Ivana Šundov se je raje odločila za večerne toalete, Nuša Derenda je poklonila porisano okrasno svilo, Werner in Nina Osenar plišasti igrački, Darja Zgonc uro, Boštjan Romih pa lončeno glasbilo.

Skratka, daril je bilo veliko, naši estradniki, ki upajo da bodo s svojo gesto pomagali otrokom, pa so tako pokazali da radi opravljajo tudi dobra dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.