Magazin > VIP
58 ogledov

Dobrodelno božično kosilo znanih Slovencev

Ivana Šundov.
1/8
Žurnal24 main
Danes se je v hotelu Mons odvilo dobrodelno božično kosilo, kjer so se zbrali naši številni medijski obrazi, od estradne pa do politične smetane.

Ker je v prazničnem času še posebej dobrodošla dobrodelnost, so pri fundaciji za pomoč otrokom priredili prav posebno dobrodelno božično kosilo, kjer se je kar trlo znanih obrazov. Ti so s seboj prinesli in donirali osebne predmete, ki jih bodo vse do novega leta dražili, nato pa izkupiček namenili bolnim otrokom.

Med predmeti je bilo predvsem veliko knjig – Zmago Jelinčič Plemeniti je poklonil sedemdelno zbirko knjig o numizmatiki, Martin Strel knjigo o reki Mississipi, Miro Cerar o gimnastični športni zgodovini. Ivana Šundov se je raje odločila za večerne toalete, Nuša Derenda je poklonila porisano okrasno svilo, Werner in Nina Osenar plišasti igrački, Darja Zgonc uro, Boštjan Romih pa lončeno glasbilo.

Skratka, daril je bilo veliko, naši estradniki, ki upajo da bodo s svojo gesto pomagali otrokom, pa so tako pokazali da radi opravljajo tudi dobra dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.