Dobrote festivala Trnfest

Foto: Davor Lovinčič
Foto: Davor Lovinčič
Trnfest. Pečeni koruzi bodo v 34 večerih festivala delale konkurenco dobrote TrnFrks.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetega julija se začenja festival Trnfest, ki bo tradicionalno potekal v Kudu France Prešeren in na njegovem dvorišču.

“Izpostavimo lahko uvodni in sklepni večer s koncertoma zasedb The Inspector Cluzo in The Bambi Molesters, 26-urni improvizacijski maraton, stand up večere, med zabavnejšimi pa bo gotovo Kudova dražba umetniških predmetov, s katero bomo zbirali sredstva za nakup nove lučne mize v Kudu,” pravi Mojca Ocvirk, odgovorna za odnose z javnostmi pri Trnfestu.


Podpora, ki vžiga
Rdeča nit festivala po besedah Ocvirkove ostaja “za mlado in staro, za ljubitelje glasbe, gledališča, razstav, filmskih projekcij, ustvarjalnih delavnic in tudi za najmlajše – v 34 večerih, in to brezplačno”. “Po novem bomo obiskovalcem ponudili možnost, da Trnfest podprejo z nakupom avtorskih Trnfestovih zapestnic in vžigalnikov, ki bodo dopolnilo poznanim priponkam in majicam festivala,” pravi Ocvirkova. Tudi letos se bodo obiskovalci sicer lahko mastili s pečeno koruzo, novost pa bodo sveže zvite dobrote TrnFrks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.