Magazin
13 ogledov

Dobrote festivala Trnfest

Trnfest Davor Lovinčič
Trnfest. Pečeni koruzi bodo v 34 večerih festivala delale konkurenco dobrote TrnFrks.

Šestindvajsetega julija se začenja festival Trnfest, ki bo tradicionalno potekal v Kudu France Prešeren in na njegovem dvorišču.

“Izpostavimo lahko uvodni in sklepni večer s koncertoma zasedb The Inspector Cluzo in The Bambi Molesters, 26-urni improvizacijski maraton, stand up večere, med zabavnejšimi pa bo gotovo Kudova dražba umetniških predmetov, s katero bomo zbirali sredstva za nakup nove lučne mize v Kudu,” pravi Mojca Ocvirk, odgovorna za odnose z javnostmi pri Trnfestu.


Podpora, ki vžiga
Rdeča nit festivala po besedah Ocvirkove ostaja “za mlado in staro, za ljubitelje glasbe, gledališča, razstav, filmskih projekcij, ustvarjalnih delavnic in tudi za najmlajše – v 34 večerih, in to brezplačno”. “Po novem bomo obiskovalcem ponudili možnost, da Trnfest podprejo z nakupom avtorskih Trnfestovih zapestnic in vžigalnikov, ki bodo dopolnilo poznanim priponkam in majicam festivala,” pravi Ocvirkova. Tudi letos se bodo obiskovalci sicer lahko mastili s pečeno koruzo, novost pa bodo sveže zvite dobrote TrnFrks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.