Doherty bankrotiral

Foto: Žurnal24 Več let drog in ponočevanja se pozna na njegovem zdravju kot tudi na bančnem rač
Britanski pevec Pete Doherty se je moral preseliti v skromno stanovanje, dela pa za drobiž.
Oglej si celoten članek

Nekdanji zaročenec manekenke Kate Moss se zadnja leta spopada z zasvojenostjo z drogami, v barih v Camdenu pa prireja akustične koncerte, da bi zbral nekaj drobiža.

"Pete je bankrotiral. Našel je neko skromno stanovanje in igra za kakršnokoli plačilo, samo da ga dobi," je povedal neimenovani vir.

Medtem ko se je privadil na skromno življenje, pa pevec skupine Babyshambles čaka na 1,2 milijona funtov (1,4 milijona evrov) za koncerte, ki jih je imel s svojo nekdanjo skupino The Libertines. S tem denarjem bo lahko plačal vse davke.

Pevec nima prvič težav z denarjem. Pred dvema letoma je imel krizne sestanke s svojo skupino Babyshambles, da bi razjasnil, kam denar odteka. "Muči me več vprašanj v zvezi z upravljanjem denarja skupine. Moramo se usesti in pogovoriti o prihodnosti. Po dveh letih bi že morali služiti na račun koncertov," je takrat povedal. Kam je denar odtekal, niso uspeli ugotoviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.