Magazin > VIP
15 ogledov

Doherty bankrotiral

Več let drog in ponočevanja se pozna na njegovem zdravju kot tudi na bančnem rač Žurnal24 main
Britanski pevec Pete Doherty se je moral preseliti v skromno stanovanje, dela pa za drobiž.

Nekdanji zaročenec manekenke Kate Moss se zadnja leta spopada z zasvojenostjo z drogami, v barih v Camdenu pa prireja akustične koncerte, da bi zbral nekaj drobiža.

"Pete je bankrotiral. Našel je neko skromno stanovanje in igra za kakršnokoli plačilo, samo da ga dobi," je povedal neimenovani vir.

Medtem ko se je privadil na skromno življenje, pa pevec skupine Babyshambles čaka na 1,2 milijona funtov (1,4 milijona evrov) za koncerte, ki jih je imel s svojo nekdanjo skupino The Libertines. S tem denarjem bo lahko plačal vse davke.

Pevec nima prvič težav z denarjem. Pred dvema letoma je imel krizne sestanke s svojo skupino Babyshambles, da bi razjasnil, kam denar odteka. "Muči me več vprašanj v zvezi z upravljanjem denarja skupine. Moramo se usesti in pogovoriti o prihodnosti. Po dveh letih bi že morali služiti na račun koncertov," je takrat povedal. Kam je denar odtekal, niso uspeli ugotoviti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.