Dojenček je Indiro Ekić presenetil

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prišel je prej kot je pričakovala ...
Oglej si celoten članek

“Postala sem teta, namesto zabave za dojenčka, se je gospodična odločila, da bo kar rodila,” je na svojem Instagramu objavila Indira Ekić, priljubljena spletna vplivnica, vizažistka in finalistka šova The Biggest Loser Slovenija.

Foto: Instagram Indira Ekić

Mamica je posta njena prav tako znana mlajša sestra Emina Ekić, ki je bila leta 2017 Miss Universe Slovenije. Emina je pred kratkim priznala, da pod srcem nosi dečka, rok je sicer imela 23. julija, a se je malček odločil, da na svet prihiti dober mesec prej. "Počutje med nosečnostjo je sedaj dobro, dosti boljše kot pa prve tri mesece, ko mi je bilo skoraj ves čas slabo. Komaj čakam, da rodim, čeprav me je strah poroda. Zelo sem hvaležna, da so sprostili ukrepe in je sedaj partner lahko prisoten pri porodu,“  je maja za naš portal povedala lepotica.

Foto: Darko Solina emina ekić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:41 20. Junij 2020.

    Vroče punce vas čakajo na - H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:01 19. Junij 2020.

    To prideš do otroka in v SS uniforormi in kapo (ta črni),se prepogneš,da ga pozdraviš z rdečimi očmi,....,"pa gde si …

  • 16:59 19. Junij 2020.

    Indira je našla svoje mesto ob pravem času. Dobro izgleda, dobro se prodaja, ni kaj reči. Bo pa tudi ona …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.