Magazin > VIP
27375 ogledov

Dojenček je Indiro Ekić presenetil

indira ekić Instagram
Prišel je prej kot je pričakovala ...

“Postala sem teta, namesto zabave za dojenčka, se je gospodična odločila, da bo kar rodila,” je na svojem Instagramu objavila Indira Ekić, priljubljena spletna vplivnica, vizažistka in finalistka šova The Biggest Loser Slovenija.

Indira Ekić | Avtor: Instagram Instagram

Mamica je posta njena prav tako znana mlajša sestra Emina Ekić, ki je bila leta 2017 Miss Universe Slovenije. Emina je pred kratkim priznala, da pod srcem nosi dečka, rok je sicer imela 23. julija, a se je malček odločil, da na svet prihiti dober mesec prej. "Počutje med nosečnostjo je sedaj dobro, dosti boljše kot pa prve tri mesece, ko mi je bilo skoraj ves čas slabo. Komaj čakam, da rodim, čeprav me je strah poroda. Zelo sem hvaležna, da so sprostili ukrepe in je sedaj partner lahko prisoten pri porodu,“  je maja za naš portal povedala lepotica.

emina ekić | Avtor: Darko Solina Darko Solina

 
Komentarjev 4
 • Avatar Meddilera
  Meddilera 00:41 20.junij 2020.

  Vroče punce vas čakajo na - H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 18:01 19.junij 2020.

  To prideš do otroka in v SS uniforormi in kapo (ta črni),se prepogneš,da ga pozdraviš z rdečimi očmi,....,"pa gde si mali balija,da ti pregriznem vrat".

 • Ender3 16:59 19.junij 2020.

  Indira je našla svoje mesto ob pravem času. Dobro izgleda, dobro se prodaja, ni kaj reči. Bo pa tudi ona enkrat stara in pozabljena.