Magazin > Lepota & telo
21653 ogledov

Indira Ekić ni več takšna

indira ekić Instagram
Za to je treba imeti "jajca“.

Indira Ekić, ki je postala širši javnosti znana s šovom Biggest Loser, v katerem se je uvrstila celo v finale, je svojo prepoznavnost dobro izkoristila in postala ena najbolj prepoznavnih influencerk pri nas.

Svoje sledilce, teh je na Instagramu več kot 48 tisoč, lepotička redno obvešča o vsem, kar se ji trenutno v življenju dogaja – od tega, kaj je na njenem jedilniku, kako trenira in katera ličila kot mojstrica ličenja uporablja, kot tudi o svoji selitvi v novo stanovanje in počitnicah. 

Stavimo, da bodo njeni oboževalci nadvse presenečeni, ko bodo videli, kakšna je Indira danes. Ima namreč novo pričesko, ki pa je na svojem profilu na družbenih omrežjih še ni delila, je pa to naredil frizerski salon. Odzivi so zelo pozitivni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes se nam je prepustila influencerka Indira. Prišla je z dolgimi lasmi in 6cm narastkom, odšla pa z 20cm krajšimi lasmi v obliki dolgega paža in nežnim balayage-om ... s to pričesko ne bo imela veliko dela... tudi kar nekaj časa ne bo vidnega narastka, saj je na vrhu ostala njena barva... lahko ji enkrat na mesec naredimo osvežitveni preliv, da bodo njeni lasje ves čas lepo svetleči... kakšna se ti zdi z medinmleko pričesko? . . . @indiraekic #medinmleko #beforeandafter #cut #longbob #highlights #hairofinstagram #influencer #domzale #ljubljana #newhairstyle #fadhionhair #hairfashion #balayage #whitehair #balayagehighlights @olaplexslovenia @olaplex @kydraslovenija

A post shared by 𝚖𝚎𝚍𝚒𝚗𝚖𝚕𝚎𝚔𝚘 (@medinmleko) on


"Danes se nam je prepustila influencerka Indira. Prišla je z dolgimi lasmi in 6-centimetrskim narastkom, odšla pa z 20 cm krajšimi lasmi v obliki dolgega paža in nežnim balayage-om ... S to pričesko ne bo imela veliko dela ... Tudi kar nekaj časa ne bo vidnega narastka, saj je na vrhu ostala njena barva. Lahko ji enkrat na mesec naredimo osvežitveni preliv, da bodo njeni lasje ves čas lepo svetleči,“ so zapisali ob fotografije prikupne svetlolaske.

Komentarjev 4
  • Ender3 13:00 17.februar 2020.

    Kitajci rabijo medicinske kadre, Indira bi jim prav prišla,sledivcev pa bi imela kot je kitajcev😏

  • NeAnonimni 10:12 17.februar 2020.

    A so jo zastojn?

Sorodne novice