Magazin > VIP
83025 ogledov

Indira Ekić: Kljub zdravemu načinu življenja je udarilo ven!

indira ekić Planet TV
Indira Ekić se je soočila z veliko neprijetnostjo ...

Nekdanja resničnostna zvezdnica Indira Ekić, ki je svojo veliko preobrazbo doživela v šovu The Biggest Loser, je danes strastna zagovornica zdravega načina življenja, profesionalno pa se ukvarja z ličenjem. Pred kratkim pa se je odločila za še eno spremembo življenskega stila. "Govorila sem s sošolko, ki ne mora in ne mora zanositi, že trikrat je splavila. Ker ji je ginekolog rekel, da je lahko to posledica tudi dolgoletne uporabe kontracepcijskih tablet, sem se ustrašila in jih po desetih letih prenehala jemat tudi sama. Vsi si želimo roditi zdrave otroke. Sicer še ničesar ne načrtujem, saj imam trenutno še ogromno drugega dela, otroku pa se res moraš sto odstotno posvetiti," je razkrila Indira.  

Po tej odločitvi je doživela neprijeten stranski učinek, izbruh aken, ki pa se je vsul ravno po počitnicah v Bosni, kjer je uživala veliko mastne hrane. "Morda je bil vzrok hormonske spremembe ali nepravilna prehrana, a mi je stanje kože uspelo sanirati v enem samem tednu," je povedala lepotica, ki si je do lepe kože pomagala z obiskom kozmetičarke in uporabo profesionalnih izdelkov. 

 

Komentarjev 5
  • matermila 13:26 20.september 2019.

    ki ne mora in ne mora zanositi.....Kdo je to napisal?Ti Ana?Potem bo treba na tečaj slovenščine.

  • Waltter 16:26 19.september 2019.

    Caki za malo, torej vas je ona poklicala in vam povedla da je nehala jemat tabletke in da je godna za oploditev? Pa kaj ste normalni eno je rumeni cajtng drugo pa je nedonosencek ki uspe napisat taki presezek za Putzlerja

  • sam50 11:31 19.september 2019.

    Za naslovnico časopisa Butale....

Sorodne novice