Magazin > VIP
6481 ogledov

Boleči spomini: To snemanje je bilo za Indiro težko

indira ekić Youtube
Gre za realne dogodke, pravi Indira Ekič.

Pevka Eva Boto je pred kratkim izdala video spot za pesem Tvoja, ki govori o toksičnem ljubezenskem odnosu. "Gre pravzaprav za mojo prvo avtorsko pesem, pri kateri mi je pomagal producent in zelo dober prijatelj, Žan Serčič. On je v bistvu glavni krivec, da je do moje prve avtorske pesmi sploh prišlo. Tako, da sem mu zelo hvaležna. Sama zgodba je zelo življenjska, pravzaprav govori o moji zelo dobri prijateljici, ki je šla skozi zelo toksično zvezo," je za naš medij povedala Eva.

indira ekić | Avtor: Youtube Youtube

V spotu je zaigrala tudi nekdanja tekmovalka The Biggest Loser Indira Ekić, ki je takšen odnos izkusila na lastni koži. Njen fant jo je namreč zaradi prekomerne teže zaničeval. Kot je za Žurnal24 povedala Indira, se z Evo pred snemanjem nista poznali. »Povabila me je k sodelovanju. Najprej sem jo vprašala, o čem bo govoril njen spot in ko mi je razložila sporočilo videa in da bi ga rada predala čim več dekletom, sem bila za,« pravi Indira, ki se je med snemanjem spota najbolj bala tega, ali bo lahko zadovoljila Evine potrebe. »Nisem še bila v vlogi igralke, tudi pretvarjati se ne znam in na silo jokati,« še pravi Indira, ki se je sicer v vlogo hitro vživela. Zaigrati je morala namreč prizore, ki jih je s fantom dejansko doživela. »Prav težko je bilo, ko sem se morala spomniti na te občutke, na katere sem že pozabila. Dejansko smo snemali realne scene. Na mizo sem postavila sladkarije in on me je začel kritizirati. Tudi zato sem se lažje vživela,« nam je še zaupala lepotica, ki je sedaj srečno zaljubljena v fitnes trenerja. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mariwalla
    Mariwalla 01:36 05.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com

  • wingspan15 11:58 04.oktober 2018.

    Mene zanima, kaj je ta ženska naredila takega, da se jo stalno promovira z najbolj bustastimi novicami. Ja res drži, da vsaka reklama je dobra reklama, pa čeprav slaba. Pa nehajte že enkrat s to Indiro.

  • Lovebites8 08:21 04.oktober 2018.

    Bolano.Promoviranje te pripadnice balkanskega plemena je retardirano.In kaj je kriv njen bivsi,zakaj ga postavljate v slabo luc?Ker se je v odnosu ognojila in mu posledicno vec opticno ni sedla,jo je pac pustil.Ne vidim problema.