Magazin > VIP
2931 ogledov

Indira Ekić: Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe

indira ekić Instagram
“Delajte drugim, kar bi želeli, da drugi delajo vam,” pravi Indira Ekić, finalistka prve sezone šova The Biggest Loser.

V predstavitveni oddaji prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija je Indira Ekić, ki se je na koncu kot edina ženska prebila do finala, povedala, da jo je njen fant zapustil, ker je imela prekomerno telesno težo.

Če je bil to edini razlog, mu je sedaj lahko žal. Indira je vitka, fit in tudi poslovno vse bolj uspešna. Lepotica pa opaža, da ženskega videza ne ocenjujejo le moški, kar jo žalosti.

"Vedno bolj opažam, da se ženske v družbi težko zadržimo, in pogovor sam nanese na opravljanje. Se zadržim in opazujem prijateljici, ki z mano sedita na kavi. Način opravljanja pove veliko o nas samih. Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe, ne da bi ji dali možnost, da bi jo spoznali. Bog ne daj, da je lepotno popravljena. Kako hitro obsojamo. Obsojen si že samo zaradi izgleda,“ je zapisala na družbenem omrežju in dodala: "Zakaj je tako težko priznati, da je tista ženska bolj uspešna od nas samih? Zakaj se odločimo, da je zaradi tega ne bomo prenesli? Zavist je močnejša od nas samih. Zakaj ne moremo iskreno pohvaliti? Kako žalostno. Vsak ima probleme, samo nekateri jih boljše skrivajo. Nameni kakšno lepo besedo, ohrani svoj mir, pozitiva, polepšaj dan, nasmej se, pomagaj. Svet že itak gre v narobe smer, bodimo prijazni.

Indira tudi meni, da z opravljanjem zvišujemo raven slabe energije okoli sebe, zaradi česar bomo na koncu mi tisti, ki se bomo počutili slabo. "Poleg tega pa se vprašaj tudi, kako bi se ti počutil, če bi nekdo o tebi govoril grde stvari. Zamislimo se malo,“ še pravi svetlolaska.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • NeAnonimni 09:50 28.junij 2019.

    Aha, torej če si fit si bolj privlačen. Zakaj? Ker zgledaš bolj zdrav!