Magazin > Film & Glasba & TV
56280 ogledov

Kakšna lepotica je postala Eva Boto! Ostali boste brez besed!

Eva Boto
1/3
Andres Putting (EBU)
Eva Boto je iz zmage na Emi potegnila le najboljše ...

Eva Boto je zmago na Emi dobro unovčila. Bi verjeli, da je od tedaj preteklo že šest let? "Od Misije Evrovizije je zdaj preteklo že kar nekaj časa, pravzaprav je že kar 6 let, odkar sem stala na evrovizijskem odru. To mi je nedvomno odprlo vrata v glasbeni svet. Res je, da sem bila takrat stara šele šestnajst let in se dosti stvari nisem zavedala, mi je pa dalo to priložnost, da se iz tega sama veliko naučim. V teh letih sem nedvomno pridobila na samozavesti, vokalu, pa tudi odnos do glasbe je zrelejši. Takrat sem nedvomno gledala na to z druge perspektive kot danes. Sem pa izjemno hvaležna za to priložnost, saj sem s tem dobila novo priložnost za ustvarjanje, priložnost za moje sanje, ki jih želim živeti," pravi Eva, ki danes ni dejavna le kot petka temveč tudi radijska moderatorka. 

"Ob ustvarjanju novih pesmi sem trenutno tudi moderatorka na radiu Center, pri čemer zelo uživam. Zame je to neka nova izkušnja, v vlogi moderatorke sem se zelo dobro znašla, prav tako mi je to dalo tudi več izkušenj pri komuniciranju z ljudmi na splošno, prav tako pa lahko lažje spremljam dogajanje na glasbeni sceni, kar je zame samo še dodaten plus. Poleg tega sem letos tudi diplomirala na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Z začetkom oktobra začenjam drugo stopnjo oz. stopnjo magisterija. Čaka me torej še eno leto študija," se upravičeno pohvali Eva.

Indira Ekić Magazin Indira končno potrdila govorice!

Ravno ta teden pa je izšla tudi njena nova skladba z naslovom Tvoja. "Gre pravzaprav za mojo prvo avtorsko pesem, pri kateri mi je pomagal producent in zelo dober prijatelj, Žan Serčič. On je v bistvu glavni krivec, da je do moje prve avtorske pesmi sploh prišlo. Tako, da sem mu zelo hvaležna. Sama zgodba je zelo življenjska, pravzaprav govori o moji zelo dobri prijateljici, ki je šla skozi zelo toksično zvezo," pove Eva, ki je za videospot angažirala tudi resničnostno zvezdnico Indiro Ekić: "V drugem delu videospota gre pravzaprav za zgodbo Indire Ekić (tekmovalka The Biggest looser Slovenija), ki igra to svojo vlogo tudi v spotu. Gre za to, da je fant ni spoštoval, ker je bila bolj okrogla, jo zaničeval, ji govoril, da mu je neprivlačna itd."

Komentarjev 12
  • miki1234 09:43 29.september 2018.

    še en novinarski presežek...

  • Mamba1 09:01 29.september 2018.

    Efekt make-upa, zjutraj pa verjetno ni taka "lepotica".

  • bebo2 21:47 28.september 2018.

    Velik bolj simpatična je bila prej. Tako naravna in lepa.

Sorodne novice