Magazin > VIP
19320 ogledov

Indiro Ekić zaradi tega napadajo

indira ekić Instagram
Odgovorila jim je.

Indira Ekić je s fantom Maticem za tri tedne odpotovala v Avstralijo, s katero zaradi uničujočih požarov sočustvuje ves svet. Nekateri pa paru ne privoščijo počitnic. Kot piše Njena, je Indira dobivala sporočila, v katerih so jo napadali. 

"Pomagam lahko edino z donacijami, požarov ne morem gasiti. Tisti, ki mi pišete, da naj grem raje pomagat gasit, ne pa da uživam na plažah, se verjetno ne zavedate, da je v Avstraliji več kot 45 °C z vročim puščavskim vetrom in požari se širijo kot se podirajo domine. S takšnimi požari se težko borijo celo izurjeni gasilci," jim je na družbenem omrežju odgovorila blogerka in nekdanja finalistka šova The Biggest Loser Slovenija. 

Indira sicer pravi, da se vedno rada vrača v Avstralijo, a da je tokrat dopust pustil grenak priokus. "Šokantno je s svojimi očmi videti požgane gozdove, poginule živalice, smrad in gost dim, ki ob sončnem zahodu zakriva še tako lepo polno luno. Med ljudmi vlada panika, upajo na boljše jutri... Se borijo, vsi se sprašujejo, kako lahko izboljšajo svoja dejanja, da skupaj spremenimo podnebne spremembe.“

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Indira Ekić vroča! Magazin Indira Ekić spet buri moško domišljijo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.