Magazin > VIP
5479 ogledov

Opa, nov dojenček iz šova Ljubezen po domače!

Ljubezen po domače
1/4
POP TV
To pa je presenečenje ...

V oddaji Ljubezen po domače so očitno res spretni pri iskanju sanjskih parov. To dokazujejo že trije otroci, ki so se rodili paroma, ki sta se spoznala v oddaji.

Eno deklico sta lani dobila Jaka Hafner in njegova Ana. Letos pričakujeta že drugo punčko. Na poti pa je še en otrok šova Ljubezen po domače. V Banovcih bosta zibala Barbara Pastirk in čebelar Damjan Šalamun. To je par, ki se je spoznal v četrti sezoni, se pravi v sezoni, ki šele prihaja na POP TV!

Barbara je sodelovala že v tretji sezoni najbolj zaljubljene oddaje, očitno ji je televizijska boginja ljubezni dala še eno priložnost.

"Sicer nisva še dolgo skupaj, ampak že od vsega začetka sva si želela imeti otroka. Oba sva dovolj stara in to je bila samoumevna nadgradnja najinega odnosa. Ko sva izvedela, da prihaja dojenček, sva hitro preuredila stanovanje, da se bomo lahko vsi trije imeli lepo. Malo naju je skrbelo, da se ne bi nosečnost prehitro razkrila in bi tako gledalcem četrte sezone pokvarila presenečenje. Vesela sva, da imava tako dobre prijatelje in sovaščane, ki so čuvali najino skrivnost do danes. Verjameva, da sreča spremlja pogumne, zato se opogumite tudi vi, prijavite se v novo sezono in poiščite svojo ljubezen."

A to je le ena izmed romantičnih zgodb prihajajoče sezone. Več jih boste lahko jeseni spremljali na POP TV. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice