Magazin > Film & Glasba & TV
9737 ogledov

POP TV: Tudi te priljubljene oddaje zaradi koronavirusa še ni na sporedu

ljubezen po domače, Franc Jarc POP TV
V tem času smo ponavadi že lahko uživali v ljubezenskih prigodah Poptevejevih kmetov …

Še pred iztekom rekordno gledane 3. sezone priljubljene oddaje Ljubezen po domače nam je POP TV v predstavitveni oddaji že predstavil kandidate 4. sezone, med katerimi sta bili tudi dve ženski.

Deset novih zvezd je tako poleti čakalo na pisma ljubezni željnih Slovencev in Slovenk, kdo jih je dobil največ, pa še vedno nismo izvedeli. Pretekla sezona se je začela že 1. marca, datuma nove sezone pa POP TV še ni razkril. 

"Predvajanje 4. sezone Ljubezen po domače je planirano za jesen. Res je, ponavadi smo začeli s snemanjem nove sezone že spomladi, letos pa nam je to zaradi koronavirusa na žalost onemogočeno. Takoj, ko bomo začeli z rekrutacijo novih kmetov in kmetic, vas bomo za veseljem obvestili. Upamo, da čim prej," so za Žurnal24 sporočili s POP TV.

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Ljubezen po domače Magazin Kandidatka šova dobila brezplačne vsadke

Težave še pred snemanjem

Še pred začetkom snemanja nove sezone šova Ljubezen po domače se je situacija z enim od kandidatov močno zapletla. Kot smo julija lani izvedeli, se je znašel v zagati, saj se je po prijavi v šov zaljubil in bi od pogodbe s POP TV-jem najraje odstopil. "Celoten postopek predstavitve kmetov, čakanje na ljubezenska pisma in snemanje oddaje z izbranimi kandidati je dolgotrajen postopek. Razumljivo je, da se kmetom, ki čakajo na ljubezenska pisma, vmes  zgodi - življenje. Mi teh informacij nimamo, prepričani smo, da bodo vsi kandidati in obe kandidatki ostali v oddaji in počakali, da vidijo, koliko ljubezenske pošte bodo prejeli. Mogoče ravno med njiimi najdejo ljubezen svojega življenja," so naše informacije takrat pokomentirali na POP TV.

Je zamik povezan s tem kandidatom?

Komentarjev 7
  • kvasetotidogajamona 13:13 18.april 2020.

    ta kmetija vsako leto bolj zrežirana in ni več resničnosni šov, ker sigurno imajo tekmovalci skripte..... grem stavit 100eur če ima kdo dokaze proti temu kar sem povedal naj mi jih pokaže in dobi 100eur

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 21:02 17.april 2020.

    pop tv je s svojim sporedom...kmetija, mehiške in turške nadaljevanke itd naredil več škode, kot vsi režimi in vlade do sedaj. kdaj nazadnje so predvajali kakšen film? tem bednikom je enostavno potrebno odvzeti frekvence. Ja, takšna bi motala biti demokracija. ...prikaži več zgolj floskule, če ti ne paše pač ne glej, so primerne samo za najbolj neumne bedake.

  • Avatar praufo
    praufo 14:56 17.april 2020.

    skrajni čas, da sem odjavil digitalni prikluček, ker tega sranja že doglgo časa ne gledam več