Magazin > VIP
33541 ogledov

Ljubezen po domače: Vesnin Jožko priznal, da ga je spet poklicala

Vesna Šošterič POP TV
Se še spomnite Jožka, ki je bil v drugi sezoni šova Ljubezen po domače prva izbira Vesne Šošterič?

Jožko Kmetič, ki se je za junakinjo podeželja Vesno Šošterič boril v drugi sezoni Ljubezni po domače, je bil rjavolaskina prva izbira, a se je takrat odločil drugače. Vesna je nato k sebi vzela drugega kandidata, Miha Rebrnaka, ki ji je po letu in pol prav tako ušel. 

Je Jožko od lanske pomladi že našel ljubezen ali je še vedno samski? "Nisem nič kaj iskal, zaenkrat mi je za ljubezen vseeno in je ne iščem," je povedal še vedno samski Jožko, ki pa je razkril, da ga je pred kratkim poklicala Vesna: "Klicala me je, da je doma postavila fačuzi (jacuzzi, op. a.)  in če se bom oglasil. Sem rekel, da se bom, če bom pri času, a ga zaenkrat še nisem imel. Nisem razmišljal o tem, da bi med nama lahko še kaj bilo, le bolj na prijateljski ravni."

Sicer pa je priznal, da so ga po šovu oblegale oboževalke, se želele z njim slikati, a za kaj več ni bil odprt. "Niti to niso bili zmenki, bolj pogovori, jaz nisem tako odprt," je povedal 28-letni Jožko, ki trenutno dela kot gozdar na terenu. 

Komentarjev 1
  • sam50 13:09 01.december 2019.

    Daj,daj Joško,pravi fantje si ne iščejo partnerk po nekih kvazi šovih,ampak si jih poiščejo v realnem življenju,ravno tako babnice,kot je ta Šošterička,ki misli,da fanta kupiš kot kilo krompirja.....

Sorodne novice