Magazin > VIP
26000 ogledov

Ljubezen po domače: Jožetova Simona razkrila vesele novice

jože mastnak POP TV
Se še spomnite Simone Zgonec, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce Jožeta Mastnaka?

Mnogi se še zelo dobro spominjajo lanskoletne finalne oddaje šova Ljubezen po domače, ko je Jože šokiral svojo izbranko Simono in tudi celo Slovenijo.

Četudi je bilo med snemanjem njunih prigod na romantičnem izletu videti, da se odlično razumeta in da sta si zelo naklonjena, je Simoni Jože dal košarico in razglasil, da mu je bolj pri srcu drugouvrščena Anemari Klun. Simona je bila vidno prizadeta, a njeno srce ni dolgo krvavelo. Že kratek čas pozneje je našla srečo v objemu drugega, a ta ljubezen žal ni obstala. "Nekaj časa je bilo lepo, nato pa sva ugotovila, da nisva za resno zvezo in sva ostala prijatelja,“ je povedala za naš portal in dodala, da se od takrat ni na novo zaljubila, je pa imela nekaj simpatij.

Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Tukaj ta tekmovalec išče ženske

Z Jožetom nista več v stikih. "Po oddaji sva se nekajkrat slišala, predvsem zato, da sem mu povedala, da ni zamer. Še vedno pa sem v stikih z Anemari.“ Simona še ni obupala nad moškimi. Tako kot Jože tudi ona poskuša ljubezen najti s pomočjo aplikacij za zmenkarije. "Uporabljam Frende & flirt. Kdaj pa kdaj grem pogledat, ali so prijavljeni kakšni kandidati zame. Za zdaj še ni bilo sreče. Sedaj se bolj zahtevna. Imam drugačen pogled na moške, saj zdaj vem tudi, česa nočem in ne le kaj hočem. Ugotovila sem, da se splača biti malo izbirčen, a ne preveč. Če so slike takoj vidiš, če ne, pa si lahko misliš, da nekdo nekaj skriva,“ še pravi simpatična Simona, ki je pred kratkim zamenjala službo. "Nisem več prodajalka, ampak poštarka. Imam res super službo. Kolektiv je v redu, delo dopoldansko in prvič po študiju sem med vikendi prosta. Res je fino biti poštar.“

Simoni želimo veliko veselja v novi službi.

Komentarjev 1
  • Avatar Brittalina
    Brittalina 01:28 26.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice