Magazin > VIP
13818 ogledov

Gašper Hafner: "Ne rabim punc, ki tiščijo vame"

gašper hafner Pop TV
Eden izmed najbolj priljubljenih resničnostnih junakov letošnje sezone šova Ljubezen po domače pravi, da je vse, kar si želi, to, da bi bil ponovno le "fant s konca vasi".

Gašper Hafner, ki je bil za marsikatero gledalko najbolj postaven kmet v letošnji sezoni resničnostnega šova Ljubezen po domače, vsa medijska pozornost, ki jo je deležen, ni več po godu, pravi celo, da mu je žal, da se je za ta televizijski podvig sploh odločil. 

"Nimam več nekih hudih želja, da bi se pojavljal po medijih in vzbujal pozornost. Nisem človek za kaj takega. Niti ne vidim interesa v tem. Najraje bi videl, da ljudje to čim prej pozabijo in da grem lahko normalno na veselico in spijem deset piv. Konec koncev sem še vedno fant s konca vasi, ki ni vedel, v kaj se podaja. Prijavila sva se iz zaje*******, a se ni izšlo tako, kot sem si zamislil. No, za Jako se je super razpletlo, jaz pa se nisem prav odločil," danes ugotavlja Gašper. 

In kaj ga je najbolj zmotilo? "Vsa ta medijska pozornost in kako punce vame tiščijo, tega jaz ne rabim. Nimam se več želje pojavljati v medijih, čeprav bi se lahko, ker ponudbe še prihajajo, vendar to ni življenje zame. Poskusiš in vidiš, ali se boš prodajal ali boš živel na koncu vasi in užival. Ko bom star štirideset ali petdeset let me nihče več ne bo povohal. Nisem pevec ali kaj takega, da bi lahko od tega živel. Nimam srca za to, potem pa brez veze, da nekaj delaš, če nisi s srcem pri stvari," še dodaja Hafner.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Avatar Bella_McComas
    Bella_McComas 19:11 22.julij 2019.

    Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

  • tone80 14:55 22.julij 2019.

    Ej Gašper, si le ugotovil, da ti je podtaknila pankrta? Kukavičji Mihec - Mihica…..

Sorodne novice