Magazin > VIP
37972 ogledov

Gašper iz Ljubezni po domače: Patriciji resnico povedal po šestih mesecih zveze

gašper hafner POP TV
“Nisem več zdržal,” pravi Gašper Hafner.

Včeraj je odjeknila vest, da Gašper Hafner in Patricija Lovenjak, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, nista več par. Gašper se je namreč že pred šovom zagledal v drugo dekle, a kljub temu ni odstopil od pogodbe, ki jo je sklenil s POP TV. “Ni mi žal, da sem šel v šov, žal mi je, kako sem zadevo izpeljal. Izkušnja je bila dobra, ne bi šel pa v noben šov več. Preveč stvari potegne za sabo. Nisem pričakoval, da bo to tak “bum”. Nobene oddaje nisem gledal, nobenega resničnostnega šova. Nisem vedel, v kaj se z Jako spuščava. V šov sva šla za šalo,” je Gašper povedal za Žurnal24.

Snemanje zadnje oddaje, v kateri so razkrili, kaj se je s pari dogajalo po šovu, ni bilo enostavno … “Patriciji takrat še nisem hotel povedati resnice. Na to odločitev je vplivalo več dejavnikov. Ne bom razlagal podrobnosti, saj se tičejo tudi moje družine. Odločil sem se, da to izpeljem do konca, vedel pa sem, da to ne bo nekaj dolgoročnega.”

Resnico je Patricija izvedela na začetku marca, ko sta bila z Gašperjem že pol leta v zvezi. “Nisem več zdržal. Razlog sem ji povedal pozneje. Morda bi bilo drugače, če ne bi vmes prišle določene stvari. Nisem se mogel posvetiti tej zvezi, zato pa prišlo do konfliktov. Patricija mi je med drugim očitala, da nisem resen.”

patricija lovenjak, gašper hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Ljubezen ni zdržala, zato sta se Gašper in Patricija razšla

Gašper pravi, da je bilo težko vzdrževati to zvezo, a ne le zaradi druge ženske. Patricija je veliko mlajša od njega, zato se njeni načrti od njegovih razlikujejo, poleg tega pa sta živela precej daleč narazen. 

“Zaupanje je težko dobiti nazaj”

Gašper pa prav tako ni več v stikih z mladenko, ki mu je ukradla srce. “Bi si pa želel, da bi bila. Ne bom silil, če je namenjeno, se bo zgodilo. Vem, da je zaupanje težko dobiti nazaj,” je Gašper še dejal za naš medij in razložil, da se je ustrašil svojih čustev.

“Težko se odprem in zaljubim. Njej sem se začel odpirati na takšen način, da sem se tega ustrašil. Nisem vedel, ali bom sposoben poskrbeti za vse obveznosti in si vzeti še čas zase. Sedaj vem, da bi bil.” Gašperju je tudi žal, da producentom televizije ni povedal, kaj se dogaja in da se odločil enako kot Miha, ki je domov poslal vse svoje neveste.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.