Magazin > VIP
21145 ogledov

Ljubezen po domače: Vildiana vedela za Gašperjevo skrivnost

vildiana Pop TV
Za skrivnost, ki jo je Gašper razkril šele po šestih mesecih, je ta kandidatka Ljubezni po domače vedela že takoj.

Znano je, da podeželski junak Gašper Hafner ni ostal s svojo izbranko iz šova, Patricija Lovenjak, saj ji je po pol leta zveze priznal, da mu je srce ukradlo dekle, ki jo je spoznal izven šova in na katero ne mora nehati misliti. Vildiana Keranović, ki se je sprva prijavila kot Gašperjeva kandidatka, a vabilo na njegovo kmetijo zavrnila, je za to skrivnost vedela. Kasneje je na kmetijo prišla k njegovemu bratu Jaku, a se na koncu poljubljala z Gašperjem. Vildiani pa ni ušlo dejstvo, da je Gašperjevo srce že oddano. "To sem vedela že takoj, ko sem prišla na kmetijo, sama sem izvohala. Vedela sem, da je zunaj ena oseba, zakaj se ne odloči za Gašperja, pa že ona najbolje ve," je priznala. 

Veliko bolj pa jo je presenetilo dejstvo, da Jaka pričakuje otroka z Gašperjevo kandidatko Ano. "Malo sem bila presenečena, ko smo na zaključni večerji izvedeli, vendar mu želim vso srečo sveta in sem zelo srečna zanju. Oba brata sta kot prijatelja res v redu, a kot partnerja me nista pritegnila," priznava. 

Vildiana pa je veliko bolj skrivnostna o svojem ljubezenskem življenju.  "Vse bom zadržala zase, po udeležbi v šovu povpraševanje ni naraslo, me pa sem in tja kdo prepozna in ustavi. Udeležbe v Ljubezni po domače ne bi ponovila, v kakšnem drugem šovu pa morda. Všeč sta mi Zadruga in Parovi, a teh šovov pri nas ni," pravi. Keranovićeva je komentirala tudi obtožbe ene izmed kandidatk šova, ki je pred kratkim povedala, da so bila dekleta s strani ekipe zasmehovana: "Nič kaj takega nisem občutila, da bi nas kdo zasmehoval, so nam pa kdaj v izjavah polagali besede v usta."

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Avatar Istarissa
    Istarissa 01:12 14.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>>> www.Bredhot.Com

  • ShneakyMan 13:20 13.julij 2019.

    Ma ona vedla en kurac

  • mizimazi 11:57 13.julij 2019.

    Cazinska fukara umazana...

Sorodne novice