Magazin > Film & Glasba & TV
19287 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka trdi, da se jim je televizijska ekipa posmehovala

tomaž bizjak POP TV
Ena od letošnjih udeleženk šova Ljubezen po domače je za Žurnal24 odkrito spregovorila o tem, kakšne so bile razmere na snemanju.

24-letna Patricija Švigelj, ki se je v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce podeželskega junaka Tomaža Bizjaka, je odkrito spregovorila o razmerah, ki so jih dekleta doživljala med snemanjem šova. "Žal mi je samo zato, ker je bila ekipa malo neprofesionalna. Veliko je bilo zasmehovanja, vem, da od tega služijo, a marsikateri punci je samozavest zaradi tega zelo padla, saj so prav želeli, da se jim cela Slovenija posmehuje. In meni je to grdo. Ni lepo, da na tak način služijo, mi nimamo od tega nič. Za to nismo plačani, bi pa želela korekten odnos, ki ga ni bilo. Bilo je kot v risanki, kot v otroškem vrtcu, počutila sem se, da ne spadam tja. Res so bili neprofesionalni," je razkrila Patricija.

Za to, da imajo nekatere tekmovalke še danes travme, pa ne krivi le produkcije, temveč tudi Tomaža, za katerega pravi, da bi stvari lahko drugače in lepše izpeljal. Tukaj cilja predvsem na kandidatki Anjo in Evo, za kateri pravi, da sta jih Tomaž in ekipa pred celo Slovenijo grdo ponižala.

Naj spomnimo, v oddaji, kjer sta na zmenke odšla Anja in Tomaž, ki ni bil le njen prvi televizijski zmenek, temveč prvi zmenek v življenju, je bil Tomaž do Anje zelo grob, kar je kasneje sicer tudi obžaloval. Pred kamerami ji je namreč zabrusil, da če se ne bo vsaj malo odprla in spregovorila, da ne bo nikoli dobila nobenega fanta. Zgodba s kandidatko Evo pa se je zaostrila, ko je Tomaž v eni izmed oddaj razkril, da sta si z Evo pisala že pred oddajo in da je tako njemu kot tudi drugim pošiljala neprimerne fotografije.

Na koncu se je Tomaž na romantični izlet odločil odpeljati Patricijo, a sta na izletu določila, da ostaneta le prijatelja. Zakaj je Patricijo Tomaž tako razočaral, si lahko preberete tukaj.

Kako pa na Patricijine obtožbe odgovarja Pop TV? "Te trditve nikakor ne držijo. Celotna ekipa ves čas snemanja skrbi za dobro počutje vseh udeležencev šova. Njihov cilj je prikazati tako fante kot dekleta v njihovi pravi podobi, saj v oddaji iščemo pravo ljubezen, kjer je iskrenost ključnega pomena," so odgovorili.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Kaitlyn_Robey 15:51 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. T0 come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • marsal 12:09 01.julij 2019.

    vsi sedimo pred televizorjem in smrtno resno gledamo kako punce tekmujejo za povprečne fante in navijamo zanje ! Mislim , da to počno le njihovi domači !

Sorodne novice