Magazin > Film & Glasba & TV
4748 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka tako grdo govorila, on pa zaljubljen do ušes!

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Po teh besedah mnogi pravijo, da si ga sploh ne zasluži …

Včeraj sta v šovu Ljubezen po domače na zmenek odšla tudi Irena in Milan, ki se je za svojo izbranko trudil na polno in ji nežnosti izkazoval na vsakem koraku, kar pa je bilo za Ireno kar malce preveč. 

"Milan se non stop trudi, kar naprej me objema, kar naprej me nekaj cmoka. Meni ni do tega, ker se še nisem odločila, kaj bo z nama nadalje. Da, to cmokanje in stiskanje mi gre na jetra, ker meni to ni osvajanje. To je meni malo čudno. Včasih imam občutek, da me ima rad, da si me želi, ampak jaz take ljubezni nisem navajena. Jaz take ljubezni v njem ne vidim. Jaz vidim v njem, da rabi žensko in mu ni važno, katera bi to bila. Ali sem jaz ali katera druga. On tega ta trenutek, če ga vprašam, ne bi priznal. Od prvega dne daje neke znake za intimnost in te zadeve, samo seks je pika na i, seks v življenju ni osnovna stvar, ampak jaz imam občutek, da je njemu to najvažnejše na svetu," je bila stroga Irena.

Da ji njegove nežnosti niso najbolj po godu, pa je opazil tudi Milan: "Jaz se res trudim, da bi osvojil Irenino srce, zato bi rad, da izkaže nekaj več do mene. Večkrat sem jo poskušal poljubljat na obraz in na ustnice, teh poljubov mi ni vračala, zato si sam pri sebi mislim, da je to za njo malo višek. /.../ Verjamem v to, da jo bom osvojil in da bova skupaj."

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Da bi jo očaral, se je celo odločil za individualni tečaj plesa pri Katarini Venturini in Ireno na koncu njunega romantičnega izleta zavrtel na plesu. Irena je sicer priznala, da se je res izkazal, a da to žal ni dovolj, ker še vedno ne čuti metuljčkov v trebuhu. 

Prav tako se za svojega kmeta Jožeta ob koncu izleta v Benetke ni odločila Meri, podeželski junak Tomaž pa je po adrenalinskem izletu zavrnil Patricijo. Odločila sta se, da bosta nadaljevala le kot prijatelja. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 6
  • leonardo 13:45 24.junij 2019.

    Naj bo srečna, da jo sploh kdo hoče pogledat!

  • tone80 12:36 24.junij 2019.

    To ne moreš verjeti, da ti psihiči niso do sedaj našli sebi primernega. Gonijo pa bol kot opice....Sramota za SLO in ostale normalne državlajne. Ali so non-stop na spletnih straneh. Sramote nimajo...Fuj , fuj.....

  • mizimazi 10:49 24.junij 2019.

    Kurbica stara ovenela nepotesena in nedofukana....

Sorodne novice