Magazin > VIP
7644 ogledov

Ljubezen po domače: Miha Božič takole šokiral ekipo in dekleti

miha, ljubezen po domače POP TV
Ljubezen po domače: Miha Božič takole šokiral ekipo in dekleti

Eden najbolj zaželenih samcev letošnje sezone šova Ljubezen po domače, Miha Božič, je poskrbel za dramo. Moral se je namreč odločiti, ali bo na svojem posestvu obdržal Anico ali Barbaro.

Pred izločitvijo je povedal: "Nisem pričakoval, da se bodo zaljubile in da mi bo tako težko poslati nekoga domov. Odločitev je težka, saj ne želim nobene prizadeti.“

miha, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Ko je stal pred dekletoma je povedal, da je za njim neprespana noč, saj je dolgo razmišljal, katero obdržati. "Obe sta super punci, a to odločitev moram sprejeti. Tako da pri meni ostaja … Res ne vem, katero bi izbral. Se lahko z vsako posebej še pogovorim?“

Anici se je zdela ta poteza nadvse nenavadna. "Čudno, da se do sedaj še ni odločil, katero želi. Ne vem, kaj čuti ali misli,“ je dejala.
Najprej je Miha na samo odpeljal Barbaro in ji zapel hvalospev, nato pa ji povedal, da ni prava zanj in jo poslal domov.

Na vrsto je prišla Anica. "Lepo te je bilo spoznati. Si pridno in simpatično dekle. Si kaj začutila do mene?“ jo je vprašal. "Sem. Že na predstavitvi sem začutila, da bi to lahko bilo to,“ mu je odgovorila. A tudi ta odgovor ni bil dovolj dober. Tudi Anica je morala domov.
"Do tebe sem začutil le prijateljstvo. Prepričan sem, da si te bo vsak želel, ker znaš vse narediti in si simpatična,“ ji je še povedal v slovo.

miha, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV


Dekleti sta bili razočarani, še zlasti Anica. A tudi Mihu ni bilo vseeno. "Na začetku se mi je zdelo super, nato pa sem spoznal, da je to težka izkušnja,“ je še dodal.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • maresem 13:54 17.junij 2019.

    Nedorasel luzer.... osramotil sebe, kar ni nobene škode in punci.