Magazin > Film & Glasba & TV
5244 ogledov

Uau, kakšno življenjsko presenečenje je Pop TV pripravil Jožetu!

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Prelepo, tega ne bo pozabil nikoli ...

Ta teden sta se na romantični izlet v šovu Ljubezen po domače odpravila Jože in Meri. Izlet je bil za junaka podeželja pravo presenečenje in zagotovo si ga bo zapomnil za vse življenje. Meri mu je pripravila izkušnjo, ki je v življenju še ni doživel. Ker je Jože že v prvih oddajah povedal, da se na smrt boji letenja in bark, ga je čakalo prav to, a je uspešno premagal svoje strahove in v izletu užival na polno.

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Meri in Tanja sta ga z zavezanimi očmi odpeljali v Lesce, kjer sta se golobčka z zasebnim letalom odpeljala v Benetke. Jožetu so se od vznemirjena tresle roke, a je ob pogledu na slovenske gore in obalo ostal brez besed in priznal, da je izredno užival. A po pristanku izzivov še ni bilo konec, Meri je Jožeta namreč povabila na gondolo, saj je bila tudi plovba eden od Jožetovih strahov, ki jih je na tem romantičnem izletu prav lepo premagal.

Par je dan zaključil v romantičnem dvorcu, ob razkošni večerji, ali so se med njima vnele iskrice ljubezni, pa boste izvedeli nocoj. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice