Magazin > VIP
19703 ogledov

Ljubezen po domače: Jaka pravi, da je Saški po šovu pomagal, ona to zanika

jaka hafner, saška omeragič POP TV
Najbolj obetaven parček v novi sezoni šova Ljubezen po domače se je po tem, ko so kamere ugasnile, razšel.

Oboževalci šova Ljubezen po domače se trenutno ob pogledu na Jako Hafnerja in Saško Omeragić topijo. Zdi se, da sta se našli sorodni duši. Njuna pot do romantičnih dni v toplicah pa je bila polna ovir.

Saška je med bivanjem na Jakovem posestvu večkrat rekla, da želi oddajo zapustiti, predvsem zato, ker naj bi bile ostale tekmovalke zahrbtne. Kandidatka poleg tega ni bila povsem prepričana v Jakova čustva do nje, četudi ji je Jaka zagotovil, da jo ima zelo rad in da bo šel za njo, če bo njegovo kmetijo zapustila. Saški je bilo na koncu vsega res preveč in spakirala je kovčke, a Jaka ni vrgel puške v koruzo. Šel je za njo in jo prepričal, naj odide z njim na krajši oddih. Privolila je in zdelo se je, da ima ta ljubezen prihodnost. Saška mu je celo predstavila svojo najstniško hčerko.

jaka hafner Magazin Ljubezen po domače: Jaka obupan, pravi, da ne zmore več

Ko pa so kamere ugasnile, je bilo očitno konec tudi harmonije. Kot se je razvedelo, Jaka s kandidatko, ki se je potegovala za srce njegovega brata Gašperja, pričakuje otroka … Saško so ujezili Jakovi neprimerni komentarji, da dekleta, ki so se zanj potegovala, niso najbolj privlačna, to je povedala tudi javno, Jaka pa pravi, da Saša pljuva po njem.
jaka hafner Ljubezen po domače Magazin Saška iz šova Ljubezen po domače: “Jaka je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje”

"Če sem bil dober do tebe, vsaj ne pljuvaj po meni. Spomni se na to,“ je za naš medij povedal Jaka in dodal, da je dal na lastne stroške popraviti Saškin avtomobil, kar naj bi ga stalo dobrih 500 evrov. Kot je še dejal, od Saške ne bo zahteval vračila. Zanj se je zgodba končala.

Saška njegove besede zanika in pravi, da si v javnosti le dviguje podobo.
Komentarjev 2
  • Uf3x 23:06 21.junij 2019.

    Zrezirane bedarije

  • mizimazi 08:14 20.junij 2019.

    sami fukfehtarji...